Szerintetek meddig egészséges a 'gyerekeknek' a szülőkkel élniük?
*önálló
nem, nem a párom, csak közeli ismerős. Nekem kicsit furcsa, mert megengedhetné magának hogy külön éljen...jól keres...szerintem úgy egyszerűbben tudna párt is találni magának, minthogy így, az anyuékhoz haza vinni a lányt...
27 voltam, mikor lehetőségem nyílt rá. akkor le is léptem. azóta egyedül lakom, bár többször költöztem.
29/l
Én 20 éves leszek és még a szüleimmel lakom, ha lesz munkám akkor se költözök külön, inkább az albérlet pénzt félreteszem.
Amúgy is csak akkor költözök külön ha lesz barátnőm is aki együtt akar velem lakni.
kényelemből él otthon
gondolom anyuci főz,mos rá,takarit utána
nem irigylem a leendő barátnőjét,elég szenvedés volt nekem is hogy a hasonló páromat rávegyem a házimunkára (otthon lakott 25 éves koráig,egy teát nem főzött meg soha,maximum kajátmelegitett,de mosogatni először nálam mosogatott:D)
azt hitte a tiszta ruha, meg a kaja csak úgy terem és mellékesen minden nap patikatisztaságot vágok, mire hazaér
akkor nem csak az én párom hitte hogy a manók mosogatnak,főznek,mosnak,takaritanak?:D komolyan,mintha egy ufót engedtem volna a konyhába,ugy nézett,mikor közöltem,hogy most ő mosogat:D
A kérdezőnek: elmebeteg vagy?
Hogyan lenne ok, ha spórolás miatt lakik a szüleivel 30 évesen?
Lett volna ideje spórolni, nem hiszem el hogy ok, ha lehuzza a szüleit!
Kit érdekel mire spórol huzzon el a francba!
Én 24/F 20 évesen leléptem munkásszállóra és ott spórolok.
Utálom az ilyen TALPRAESETLEN
PIPIFASIRT ANYUKA PAPUCSA embereket!!
ENNYI.
17 voltam mikor apammal annyira megromlott a kapcsolatom,hogy atkuldott egy masik varosba az anyjahoz.
18 voltam mikor kijottem Angliaban. Most meg 19 eves vagyok, kereso, onallo no.
Vannak kivetelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!