Szerintetek mit kéne tennem szörnyen rossz családba születtem hülyének néznek, lekezelőek stb?
Figyelt kérdés
Hamarosan el költözök tőlük kb.7hónapot kell velük kibirni hogy csináljam? Teljesen megaláznak belerontanak a párkapcsolatomba mindenkinek hiresztelik milyen semmit érö vagyok,mindenből kivonnak,semmit nem segítenek semmibe soha. stb . :( (rossz indulatú emberek kiméljenek ,sajnos nem adatott meg hogy eltudjak elöbb menni mai világban megélni és félretenni szörnyen nehéz ...de talán most nekem is sikerülhet...:() ha kérdezitek hogy birtam eddig ?nem tudom és már kiborítanak és egyre nehezebb viseljük egymást :(2017. okt. 15. 19:52
1/3 anonim válasza:
Hááát.. akkor ebben az esetben az az egyetlen megoldás, hogy szükölve is de összeszoritod a fogad és kibirod ezt a 7 honapot.. legalább már látod a végét... aztán meg megszünteted a kapcsolatot velük... hisz kinek hiányoznának!!!?
2/3 anonim válasza:
Ismerős szitu. Nálunk is ez van. Menekülj amint tudsz! Az egészséged is rámehet, sőt az egész életed.
3/3 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.
1000km-re élek és félévente örülhetnek, ha hazalátogatok. Többet ne várjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!