Hogy reagáljak a testvérem jóval idősebb barátnőjének az ellenünk irányuló támadásaira?
A tesóm a 20as éveiben jár, és egy jó 20 évvel idősebb nővel van együtt. Kb 2-3 hónapja, de már egy hónap után volt kulcsa a nő lakásához, és nem is nagyon jár haza. Először próbáltam jó képet vágni a helyzethez vagy legalábbis úgy csinálni(bár a testvérem egész jó pasi, jóképű, jó alakú, kedves, vicces stb, ez a nő meg szép szavakat használva is egy kiélt vén túlsúlyos riba**), mert tudom, hogy frontális támadással csak azt érnénk el, hogy elfordulna tőlünk. De már túlzásba viszi a nő, tesóm a világ másik feléről jött haza több hét után, és kihisztizte, hogy ne jöjjön hozzánk haza, hanem csak egy hét eltéltével látogasson majd ki. A tesóm egy papucs ez tény, de nem tudom, hogy hogy kéne ezek után viselkednem, ill mit javasoljak anyukáméknak.
Mikor tesóm elmondta anyumnak, hogy miután hazaért, előbb a nő anyjáékhoz mennek és majd csak a következő munkahete végén jön el hozzánk, teljesen összetört, és egész délután zokogott!
Még valami.Ti támadjátok a nőt,de folyamatosan.Szerinted ezek után miért is lenne kedve hazalátogatni a viperatanyára?Másnak mindenki milyen nagyon meg tudja mondani a frankót,de mikor a saját magánéletéről van szó,akkor már nem ennyire fasz@ csaj!
EL KÉNE GONDOLKODNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!