Hogy reagáljak a testvérem jóval idősebb barátnőjének az ellenünk irányuló támadásaira?
A tesóm a 20as éveiben jár, és egy jó 20 évvel idősebb nővel van együtt. Kb 2-3 hónapja, de már egy hónap után volt kulcsa a nő lakásához, és nem is nagyon jár haza. Először próbáltam jó képet vágni a helyzethez vagy legalábbis úgy csinálni(bár a testvérem egész jó pasi, jóképű, jó alakú, kedves, vicces stb, ez a nő meg szép szavakat használva is egy kiélt vén túlsúlyos riba**), mert tudom, hogy frontális támadással csak azt érnénk el, hogy elfordulna tőlünk. De már túlzásba viszi a nő, tesóm a világ másik feléről jött haza több hét után, és kihisztizte, hogy ne jöjjön hozzánk haza, hanem csak egy hét eltéltével látogasson majd ki. A tesóm egy papucs ez tény, de nem tudom, hogy hogy kéne ezek után viselkednem, ill mit javasoljak anyukáméknak.
Mikor tesóm elmondta anyumnak, hogy miután hazaért, előbb a nő anyjáékhoz mennek és majd csak a következő munkahete végén jön el hozzánk, teljesen összetört, és egész délután zokogott!
2. kommentelőnek:
Akkor is gondom lenne ezzel a kapcsolattal ha 20 éves csajról bezsélnénk, hiszen ez nem az első és nem az utolsó húzása volt. Pl másfél hónap alatt kb fél millió megtakarítását élte fel a tesóm csak úgy a semmibe, hetente egyszer jön haza, akkoris hívogatja óránként, hogy mikor megy már vissza, a lánya komplett ballagását a tesóm fizette, kb wc-re is kocsival viteti magát, nem foglalkozik a barátaival stb.
És a családunk éppenséggel boldog és kiegyensúlyozott volt eddig, nagyon is jó testvérek voltunk, és a szüleinkkel is jól kijövünk. (tudom ez ilyen meseszagú, de vannak még családok ahol több a jó, mint a rossz)
Mint az írtam is, próbáltam jó képet vágni ehhez (szüleimet is csitítgattam) azzal a jelszóval, hogy ha így boldog akkor legyen vele.... de kezd egyértelmű lenni, hogy csak kihasználja és ellenünk hangolja, ezért is kényes a helyzet, hogy hogy viselkedjünk, reagáljunk.
A tesódat papucsnak nevezed,hmm,ismerős!Tudod,ezt azok az emberek szokták mondogatni,akiknek savanyú a szőlő.Mernék rá fogadni,hogy Neked nincs senkid.Tudod,a tesód magánéletéhez abszolút semmi közöd!Tudod,a tesód egy felnőtt emberi lény önálló akarattal,aki szépen el dönti,hogy kivel és hogyan érzi jól magát,és azt is,hogy mi a jó Neki!
Remélem,ha egyszer barátod lesz,majd az ő testvére,meg a családja áskálódni fog ellened,és akkor meg fogod tudni,milyen érzés!
Egyébként a tesód helyében én sem szívesen mennék haza egy primitív,egoista emberekből álló,okoskodó,képmutató családhoz!Szerintem elege van belőletek,amit meg is értek...Remélem,hamar el tud költözni tőletek!
22 04nek
Érdekes, és agresszív a hozzászólásod, valóban jelenleg nicns senkim, azért mert éppen kiléptem egy kapcsolatból, de ez sztem lényegtelen.
És az egyszerűen hülyeség, hogy semmi közöm a magánéletéhez, hiszen a testvérem, szeretem, és féltem. Sztem ez így a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!