Hogy reagáljak a testvérem jóval idősebb barátnőjének az ellenünk irányuló támadásaira?
A tesóm a 20as éveiben jár, és egy jó 20 évvel idősebb nővel van együtt. Kb 2-3 hónapja, de már egy hónap után volt kulcsa a nő lakásához, és nem is nagyon jár haza. Először próbáltam jó képet vágni a helyzethez vagy legalábbis úgy csinálni(bár a testvérem egész jó pasi, jóképű, jó alakú, kedves, vicces stb, ez a nő meg szép szavakat használva is egy kiélt vén túlsúlyos riba**), mert tudom, hogy frontális támadással csak azt érnénk el, hogy elfordulna tőlünk. De már túlzásba viszi a nő, tesóm a világ másik feléről jött haza több hét után, és kihisztizte, hogy ne jöjjön hozzánk haza, hanem csak egy hét eltéltével látogasson majd ki. A tesóm egy papucs ez tény, de nem tudom, hogy hogy kéne ezek után viselkednem, ill mit javasoljak anyukáméknak.
Mikor tesóm elmondta anyumnak, hogy miután hazaért, előbb a nő anyjáékhoz mennek és majd csak a következő munkahete végén jön el hozzánk, teljesen összetört, és egész délután zokogott!
Kérdező: MAGÁNélet - nézd meg az Értelmező Kéziszótárban, mit jelent, meg fogsz lepődni - szó sincs arról, hogy a "húg megállapítja, hogy a bátyja élettársa nem megfelelő, ezért a báty kihajítja az élettársát"
Az ilyesmit röviden sz.rkavarásnak hívják...
Nekem még akadnak nagyobb örömeim is az életben,mint ez a pontozgatós játék,de ha már adott a lehetőség,élek vele,elvégre jogom van hozzá.
A Kérdezőnek:tudod,a testvéred magánéletéhez kizárólag egyvalakinek van köze,és ez ő saját maga!Ha úgy érzi,eltolta,majd akkor ő lép!Szerintem foglalkozhatnátok a magatok dolgával is!Ez a hozzáállás meg undorító,hogy ha 20 éves lenne,akkor is pattognál..Persze,ismerem ezt az embertípust.Akkor is találnál csomót a kákán,ha nem lenne!Kiestetek a figyelem középpontjából,hát sajnálom,legfeljebb ritkábban fog Téged a Plázába furikázni!
Egyébként a tesójának senki sem fogott a fejéhez pisztolyt,hogy költse le a félmilliót,erről csak ennyit.
ha pedig valakinek nem tetszik,hogy odamegy a nő,mert hogy az az ő háza,akkor majd szépen elköltözik a tesód,és akkor bele sem merek gondolni,hogy mihez fogtok kezdeni...Természetesen akkor is a nő lesz a gonosz,sejtem én.Csak nem tapasztalatból mondom? :-)Itt mindneki nagyon,sőt rendkívüli módon tapasztalt,és okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!