Hogy lehet, hogy 23 évesen nincsenek ÉLETCÉLJAIM? Ennyire későnérő vagyok vagy mitől van ez? Később "rájövök", hogy mit is akarok?
Először is nagyon jó helyen van ez a kérdés szerintem, úgyhogy maradjon csak itt!
Járok főiskolára, tulajdonképpen már el is végeztem (már csak az államvizsga van hátra) de azt sem tudom, hogy mit akarok. Ettől meg magamba tudok fordulni.:S Más emberek, pedig ilyen korban már tudatoan építik a jövőjüket. Én meg azt sem tudok, hogy mihez is kezdjek.
NEM KÉREK A PARASZT VÁLASZOKBÓL!!
Nem tudom, hogy rá jössz-e, mert lehet, hogy te olyan típus vagy, akinek nincsen szűksége „életcélokra”.
Nézd, én 40éves vagyok és soha nem voltak „életcéljaim”, ha csak a csendes, szolid éldegélés nem számít annak. Bár, nem tudom, te mit értesz az alatt, hogy életcél.
Remek államvizsgázást! Az is egy cél.
Hogy állsz a jogsival?
Ha nincs, tedd le, ha van, vegyél kocsit!
Nekem nagy célom egy sportkocsi volt ami már meg van, valamint az hogy anyagilag ne függjek senkitől.
Ezt akarom megteremteni, ez a cél lebeg előttem amikor dolgozni megyek.
Lepontozhattok, de szerintem a PÉNZ egy olyan dolog, ami sok embert hajt és késztet törekvésre.
Van barátod/Barátnőd? Ha nincs, az is oka lehet annak hogy nincs célod!
Ha lenne, tuti motíválna például az, hogy összeköltözz vele!
24/F
19.56-os
Ilyen jellegű céljaim vannak.
Nincs jogsim. Szeretném letenni, mert fontos, hogy legyen.
Szeretném megszerezni a diplomámat, mert fontos, hogy legyen, de ehhez kell még két nyelvvizsga is. Ezeket is leakarom tenni. Barátnőm 167 éve nincsen, de hát nem is tudok szerezni. Mindegy ez most nem lényeg.
Tulajdonképpen nem tudom, hogy mi is az amivel szeretnék foglalkozni életem hátralevő részében, munkára gondolok, mert ez a nemzetközi tanulmányok szak érdekes, de ugyanakkor semmitmondó.:S Én hittem benne az elején, de az utóbbi időben már nem hiszek.
Sajna tényleg nem tudom, mihez kezdjek az életemmel. Remélem, így már világosabb, hogy mire gondolok.
Megválaszolod a saját kérdésed, itt a cél 2 nyelvvizsga, diploma egy barátnő, munka elég korrekt és elérhető dolgoknak tünnek.
Amúgy ne es kéttségbe sok veled egykorú ember vann úgyanígy, és hidd el akinek vannak céljai azzok is sok mindent feladnak belőle idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!