Mit tegyek? Miért fél a gyerekeimtől?
Sziasztok.
Fél éve együtt vagyok egy férfival. Ő 40 eves. Eddigi élete nem mindható "normális" életnek. Gyermeke nincs. Én borzasztóan családcentrikus vagyok. Van 3 gyerekem is. 11,6,4 évesek. Szeretik a párom. Viszont a párom fél a gyerekektől. Elmondása szerint nem tudja mit,és hogyan kell velük viselkedni. Zavarban is van időnként a társaságukban. Igyekszik nagyon,látom én is. Hogyan segíthetnék neki ebben? Mit kellene tegyek,hogy a gyerekek miatt a félelmei,aggodalmai elmúljanak?
Hát, ez nehéz ügy.
Én sem tudok nyitni a gyerekek felé, nagyon nehezen megy.
Van egy kislányom. Ez most csúnya lesz. Az első pillanat óta "szerelmes" vagyok belé, mégis nehéz volt közelednem felé. Elláttam meg törődtem vele, de nem első pillanatba jött az a kapcsolat, ami most köztünk van.. És én vagyok az anyja.. Nehéz volt kialakítani a köztünk lévő kapcsolatot. Más gyerekkel viszont egyáltalán nem tudok kialakítani semmit, mert a Szia, hogy vagy"-on kívül nem tudok velük mit kezdeni, sajnos. :(
#11!
Buta ajanlatok. Most azt mondod, anyuka parancsoljon a gyerekekre, hogy rangassak a bacsit jatszani? Aztan jovore lehet, hogy egy masik bacsit kell rangatniuk? A gyerekek nem butak. Ha nyitnak, es nincs visszonozva, hamar abbahagyjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!