Hogyan tudnám megtanulni kimutatni az érzelmeimet?
Kedves kérdező!
Sajnálattal olvastam a kis beszámolódat amit leírtál....
Talán kezd el avval hogy öleld és puszild meg mindennap azokat (persze akiket lehet is ) akiket szeretsz és ők is szeretnek...
Pl a férjedet és családtagjait!!!!
Próbálj megnézni egy humoros filmet és "engedd el" a nevetésed..... Hidd el jól fog esni....
Tudom ajánlani az Apaég című filmet ha még nem láttad....
De ami a legfontosabb. .... A fájdalmas érzéseket se tarsd bent.... Mert ha bent tartod.... Teljesen fel fog emészteni!!!
Kezdésnek figyeld a párod és családja viselkedését.... Ha nevetnek egy poénon... Próbálj velük nevetni
Kezdetnek ezt tudom javasolni
Remélem segíteni fog a cél elérésébe
Es meg annyit, hogy egyedul a batyam volt az aki irant "ereztem" valamit mig kicsi voltam, most is szeretem mint testvert, de ez is neha enyhul. Apam irant kicsi erzelmem van, anyam irant tobb, de regebben jobb volt a kapcsolatom vele. Egyszer egy edzomre tudtam ugy tekinteni, hogy nekem o az apafigura szamomra.
Es 18 eves lany vagyok valamint a 2es valaszolo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!