Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az, aki butának érezte...

Ki az, aki butának érezte magát a barátja/férje mellett? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!

2017. szept. 29. 00:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
81%
Az hogy valaki okos nem egyenesen arányos azért az iskolai végzettséggel, ezt csak azért írom mert összetett élethelyzetek más irányt adhatnak az embereknek. Én nőként elmondhatom, hogy okosabb és tanultabb vagyok mint a párom, természettudományin végeztem, barátom meg autószerelő, de sokat beszélgetünk mindenről, ráadásul remek természete van, sokkal jobb mint az enyém, ami számomra fontos. Nagyon nyitott új dolgok felé és rengeteg dokumentumfilmet nézettem már meg vele, amit nagyon élvezett. Sokat olvasott világtörténelemről és nagyon érdekli a geológia. Sajnos iskolában nagyon visszahúzódó volt, nem tudta kezelni a vizsgákat, az iskolát utálta, sajnos az anyja erőltette rá, pedig lehetett volna mérnök. Bármit megjavít, megcsinál, kiszámol, berendez, felújít és remek apa.
2020. okt. 21. 19:15
 32/34 anonim ***** válasza:

30-as

De a 26-os férje lehet, hogy fizet érte! :D

2020. okt. 21. 20:39
 33/34 anonim ***** válasza:
51%

Régi a kérdés de látom újraéledt. Soha sem érzem magam butának a férjem mellett, de más mellett igen. Nálunk a férjem okosabb, ezt mindketten tudjuk. Nem mondta soha, én mondom neki néha, de nem is nehéz észrevenni, barátaink is látják. Nem azért mert én tuskó vagyok hanem mert ő olyan éleseszű. Nem érzem magam hülyének mellette mert ő nem érezteti velem. Tisztában vagyok magammal, hogy miben vagyok jó, miért szeretnek vagy kedvelnek az emberek, ezért nem érzem magam kevesebbnek nála csak azért mert ő okosabb. Csak azt sajnálom hogy nem használta ki eléggé, simán elvégezhette volna az egyetemet de nem tette.

Van viszont családtagom aki szintén elég okos de ő elég egoista és néha érezteti. Ezért mellette sokáig volt olyan érzésem hogy buta vagyok. De amióta rájöttem hogy számít de nem minden az intelligencia, és elgondolkoztam a jó tulajdonságaimon és képességeimen (igen, kellett egy kis önvizsgálat) ami jót tett a kevés önbizalmamnak, azóta mellette sem érzem rosszul magam.

2020. okt. 22. 11:23
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy vagyunk, hogy férjem a technikához ért, meg máshoz. Le van osztva az életünk megszervezése, de azért mindig elmondom neki, hogy milyen ügyes, ha valamit megszerel, amihez nekem gőzöm sincs :D
2020. okt. 22. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!