Ki az, aki butának érezte magát a barátja/férje mellett? Mi lett a vége?
30-as
De a 26-os férje lehet, hogy fizet érte! :D
Régi a kérdés de látom újraéledt. Soha sem érzem magam butának a férjem mellett, de más mellett igen. Nálunk a férjem okosabb, ezt mindketten tudjuk. Nem mondta soha, én mondom neki néha, de nem is nehéz észrevenni, barátaink is látják. Nem azért mert én tuskó vagyok hanem mert ő olyan éleseszű. Nem érzem magam hülyének mellette mert ő nem érezteti velem. Tisztában vagyok magammal, hogy miben vagyok jó, miért szeretnek vagy kedvelnek az emberek, ezért nem érzem magam kevesebbnek nála csak azért mert ő okosabb. Csak azt sajnálom hogy nem használta ki eléggé, simán elvégezhette volna az egyetemet de nem tette.
Van viszont családtagom aki szintén elég okos de ő elég egoista és néha érezteti. Ezért mellette sokáig volt olyan érzésem hogy buta vagyok. De amióta rájöttem hogy számít de nem minden az intelligencia, és elgondolkoztam a jó tulajdonságaimon és képességeimen (igen, kellett egy kis önvizsgálat) ami jót tett a kevés önbizalmamnak, azóta mellette sem érzem rosszul magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!