Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az, aki butának érezte...

Ki az, aki butának érezte magát a barátja/férje mellett? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!

2017. szept. 29. 00:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%

Igen, itt is az van, hogy ki a valóban okos?

És ezt ki mondja meg?

Van egy külön kategória, a hatalmas önbizalommal bíró egyén, aki eldöntötte magáról, hogy ő okos.

Ha mégsem tud érvényesülni, akkor biztosan elnyomják.

Nem azért, mert hülye.....

Az ember könnyen beleesik abba a hibába, ha az élet valamely területén sikeres, akkor elhiszi magáról, hogy ő már mindent tud.

2017. szept. 29. 08:50
 12/34 anonim ***** válasza:
21%
Az feleségem nagyon okosnak érzi magát. Pedig nagyon buta.
2017. szept. 29. 08:52
 13/34 anonim ***** válasza:
94%
Mi ezt úgy fogjuk fel a párommal, hogy mind a kettőnk más területen tud többet bizonyos dolgokról. A szakmánk is teljesen különböző, természetes,hogy amikor mesél a munkáról én sokszor nem értem és rákérdezek, hogy ez mi és mit jelent, így én is informálódok kicsit más terepen is. Ez ugyanígy fordítva. Soha nem éreztem magam butábbnak mellette és ő sem, pedig én most egy jó hírű egyetem hallgatója vagyok, ő pedig OKJ-val rendelkezik. Egyszerűen más és más amiről szeretünk tanulni, olvasni. A hobbink is teljesen eltérő, így mindig tudunk valami újat mutatni a másiknak. A női oldalról szemléltettem. :)
2017. szept. 29. 09:16
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Én okosabbnak tartom a páromat, de ő nagyon sokat tájékozódik is mindenről, ami érdekli. De ettől függetlenül nem tartom magam butának, vannak dolgok, amikben én vagyok jobban otthon.
2017. szept. 29. 09:17
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

Nem érzem en sem butanak magam mellette,de "okosabb",mint én,ezek tények(jobb a memóriája,logikája,stb).A tajekozottsagunk,muveltsegunk közel azonos,csak más területekről,en felszinesebb vagyok es szerteagazobb az erdeklodesem,o szeret elmelyulni az ot erdeklo dolgokban.Masok vagyunk,mas temakban erezzuk otthon magunkat.

Te miért erzed magad butanak mellette?

2017. szept. 29. 11:43
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
A párom olyan szakon van ahol emelten tanulják a kémiát, nekem csak ismernem kell egy pár elemet belőle, ha valamit nem értek elmagyarázza. Ő a reál részét nagyon vágja én pedig a humánt-ő sem buta belőle, és én sem vagyok buta a reálhoz, csak pont nem érdekel annyira, hogy kenjük-vágjuk a másikat. Honfoglalózni szoktunk és ott nagyon megosztóak az eredmények. Nem azért vagyunk együtt, mert olyan okosak lennénk, hanem mert az érdeklődési körünk szinte ugyanaz, és nem szégyellünk a másiktól olyat kérdezni, amit ő jobban tud.
2017. szept. 29. 19:57
 17/34 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a párkapcsolat nem a vetélkedésről szól.

Viszont én most fordított szituációt írok le, az első barátom egy könyvet nem olvasott el soha és alapvető dolgokkal nem volt tisztában, de józan paraszti esze volt és a jég hátán is megélt.

Sajnos engem zavarni kezdett egy idő után, hogy szinte alig lehet vele értelmes témáról beszélni. Őt meg frusztrálta, hogy műveltebb vagyok (nem felvágásból írom, csak hozzá képest), és megpróbálta leépíteni az önbizalmamat, a testemet, öltözködésemet kezdte kritizálni. Én is hülye voltam, már az elején dobbantani kellett volna, de nagyon szeretett túrázni és ezt a tulajdonságát igen szerettem. -_-

2017. szept. 30. 11:38
 18/34 anonim ***** válasza:
67%
Ez a kommentszekció tele van /r/iamverysmart alapanyaggal. Ha bizonygatnod kell itt vagy akárhol máshol, hogy hogy okos vagy, akkor valószínűleg nem vagy az.
2017. szept. 30. 12:49
 19/34 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem tekintjük a társadalomnak azt a kb 65%-át aki butább is akar lenni a párjánál, nem biztos, hogy jó vége lesz.
2017. szept. 30. 12:51
 20/34 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem Mensa teszten nincs 139-es eredmény. Valójában tudom, hogy nincs. Vagy régebben nagyon máshogy mértek mint most. Bocs, nem válaszoltam.
2018. júl. 19. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!