Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az, aki butának érezte...

Ki az, aki butának érezte magát a barátja/férje mellett? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!

2017. szept. 29. 00:12
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
87%

A férjem tájékozott történelemben, politikában, aktualitásokban.. Neki nem idegen egy közbeszerzési jogszabályi környezet, holott nem jogász, egyszerűen szívja magába minden téren az információt, értelmezi és megfelelő kontextusba helyezve használja.

Én statisztikával foglalkozom egy multinál, tanítok is, bármikor lemodellezek bármit, de történelemből, politikából, aktualitásokból.. stb nekem nincs akkora lexikális tudásom. Volt időszak, hogy azt sem tudtam, épp melyik párt van hatalnom Mo-n. Mások vagyunk, és társaságban büszke vagyok rá, hogy szinte mindenre tud valami meghökkentőt vagy újdonságot mondani.

A buta/okos dimenzió pedig baromság :)

Mert csinálja utánam, nem tudná. És a legszebb, én sem tudnám utána csinálni :)

Amíg két ember ad egymáshoz, és nem elvesz (hogy te buta vagy), addig értelmezhetetlen...

2018. júl. 19. 13:30
 22/34 anonim ***** válasza:
Nekem volt egyszer egy olyan barátom, akiről azt hittem, hogy milyen okos, tájékozott, stb. Valamiért nem volt akkor önbizalmam, pesszimista voltam. Aztán teltek-múltak a hónapok, és rájöttem, hogy én vagyok az okosabb.
2018. júl. 30. 21:05
 23/34 anonim ***** válasza:
80%

Az exem wikipedia lexikon fejéhez képest -és még le is alázott folyton -, valóban sehol nem voltam hozzá képest. Viszont a való életben totál életképtelen volt, huszonéve nem tudott elhelyezkedni, diplomával füveg vág meg kétkezi munkákat csinál. Ezzel semmi baj mindaddig mig nem nézi le azt aki pl felszolgáló. Hiába volt diplomás matemikus, a hétköznapi élet problémáinak megoldásában a lehetö legbonyolultabb utat kereste vagy olykor kifagyott...nem is értettem. Tizenéves együttélésünk alatt talán pont ezért nézett le mindig, mert mindig én találtam ki hogyan tovább mi legyen holnap.

A mostani párommal ez teljesen rendben van mert a gondolatainkkal egymást epitjük ha kell es maximálisan elfogadjuk ki miben jobb es az azt csinalja. Nincs rivalizalas, lenézés. Elismeri amit én tudok és én is amit ő és nem akar mindent tudni mint az exem. Olyan nincs hogy vki mindent tud mindenhez ért ( értsd főzés, fúrás, autószerelés, fűtesszerelés, varrás, tehat minden) de az exem nem akarta ezt tudomásul venni.

2018. júl. 30. 21:08
 24/34 anonim ***** válasza:
87%

én örültem volna, ha találok olyan férfit, aki okosabb nálam, mert nőként szívesen nézek föl a férfira, és szívesen tanulok is mindig új dolgokat.

Sajnos nagyon kevés az eszes férfi, én nem nagyon találtam, akit meg találtam, az foglalt volt.

A barátom is okos, csak sokkal lassabban vág az esze, mint nekem, és el is ismeri, hogy sokat tanult tőlem, meg tudja, h sokkal gyorsabb a gondolkodásom. Kicsit zavar, ha el kell magyaráznom neki poénokat, mert nem esik le neki, szóval szívesebben vennék valahogy gyorsabb, élénkebb, szellemesebb beszélgetéseket. De nem csak párkapcsolati célzattal, hanem csak úgy az életben is nehéz szellemes emberekkel találkozni, vagy csak én nem mozgok jó helyen. Gyakran unom a beszélgetéseket, társaságokat, mert olyan alacsony értelmi szinten folyik a társalgás.

2018. júl. 30. 21:49
 25/34 anonim ***** válasza:
67%

Mindketten gépészmérnökök vagyunk, a párom kimagasló eredményekkel, matematika-mechanika téren. Szakmai területen minden tekintetben mérföldekkel előttem jár, jóval tehetségesebb, okosabb, kitartóbb és szorgalmasabb nálam.

Szeretem, de az önbizalmam nagyon kicsi, hiába vagyok jobb más területeken, pl. nyelvek terén.

Felmerült már, hogy szakítunk emiatt, de még együtt vagyunk.

2018. okt. 2. 23:55
 26/34 anonim ***** válasza:
41%
A férjem valoban egy zseni, de egy rántottát nem tud elkésziteni. Akkor ki is az okos?
2018. okt. 14. 21:03
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

10

Lúzer.

2018. okt. 15. 08:55
 28/34 anonim ***** válasza:
71%

26-os

A férjed nem béna a rántottakészítéshez, csak lusta.

2018. okt. 17. 19:17
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú szemszögből mondom. Én gimis vagyok, mérnöki egyetemre akarok menni, az évfolyamban az egyik legjobb kémiából. Az akkori barátnőm pedig kutyakozmetikusnak tanult. Tehát elég nagyon kontraszt. Sosem “okoskodtam” neki, meg vágtam fel neki a tudásommal. Sokat segítetettem neki a suliban, matek háziban pl, viszont ő meg sokkal szociálisabb volt, jó programomat szervezett, jól tudott kommunikálni, viccesebb is volt. És mi tök jól megvoltunk, amíg meg nem csalt😂
2020. okt. 4. 15:56
 30/34 Kései Sirató ***** válasza:
100%
26-os a férjed okos, mert simán ki tud használni téged. elérte, hogy szó nélkül megcsinálod neki a rántottát (is).
2020. okt. 21. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!