Hogy lehet egy fiút (jelen esetben a barátomat) a smucigságról leszoktatni?
A barátom nem éppen a gálántságáról híres. Bármikor, ha felajánlom a kis pénzecskémet, hogy beszállok a fizetnivalóba, azonnal elfogadja, sőt valamikor képes kifizettetni a teljes összeget velem. Nem kapok tőle semmi csecsebecsét, virágot csak úgy, csak ünnepekkor. Próbáltam szinte már pofátlanul szólni neki hogy mindenre sajnálja a pénzt, és foglalkozzon velem meg vigyen el ide-oda, de nem veszi a lapot. Már majdnem négy éve vagyunk együtt, és sokáig már ezt nem bírom. Én nagyon szeretek minden költséget felezni, de Isten szerelmére, ő a fiú!
Segítsetek! Hogyan tudnám megváltoztatni?
hát szerintem nem fogsz tudni változtatni rajta..
vannak ilyen típusú pasik..
de azért próbálj mindig célozgatni..pl. h mit csinálunk hétvégén?..elmehetnénk valahova..
jah és ne ajánld fel h kifizeted a felét.. hagyd h ő fizessen..
"nem vagyok egy anyagias típus, csak valószínűleg megszoktam, hogy a szüleimtől megkaptam/ok mindent, és ezt elvárom úgy látszik a barátomtól is, akit ezeken felül nagyon szeretek!"
Akkor mégis anyagias vagy, és nem szereted feleannyira sem, mint állítod. Az igaz szerelemben nincs helye az ilyesminek, vagy elfogadod így az illetőt, vagy lelépsz.
12:00
Úgy látszik, te nagyon meg vagy elégedve az életeddel, ha az igaz szerelemről beszélsz, s minden úgy tökéletes nálad/nálatok, ahogy van. Én éppen azért fordultam a hozzászólók segítségéhez, mert szeretnék változtatni a páromon, hogy jobbnál még jobb legyen. És igenis nagyon szeretem!
Nem az, hogy nagyok, hanem mások. Az illető fiú nem úgy gondolkodik, ahogy te. Én sem voltam sosem az a fajta srác, aki elhalmozta a párját ajándékokkal, vagy lovagiasan felajánlotta, hogy ezt-azt fizet. Számomra volt a te pénzed és az én pénzem, megjegyzem, mindig olyan nőkkel jöttem össze, akiket nem kellett "fizetni".
A mostani párommal már összeköltöztünk, megházasodtunk, a korábbi felállás megváltozott. Az én pénzem - te pénzed felállást felváltotta a közös kassza. Erre mondhatod azt, hogy egyedfejlődésen mentem keresztül, pedig pusztán arról van szó, hogy én annak akartam adni mindenemet, akivel az életemet kötöm össze.
Nekem sokszor mondták nők, hogy számukra megalázó, ha fizetek ezt-azt, és meg tudom érteni. Egy párkapcsolat az egyenlőségen is alapul, és a nők egy része nem szereti azt érezni, hogy valamit nyújtania kell a vacsoráért vagy moziért cserébe. Mert nem a két szép szemükért hívják meg a nőket vacsorázni...
vagy tűrsz, vagy lépsz. változni nem fog, hidd el.
majd elmúlik a szerelem, kinyílik a szemed, aztán dobbantasz. más megoldást nem tudok.
ha ennyire szarevő a pasid, akkor nem tudsz rajta változtatni. max egy kicsit, de az még mindig távol van attól, amit te alapesetben elvárnál. ez van kisanyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!