Anyám nem képes elmenni dolgozni. Mit tegyek?
Anyukád troger. Sajnos hiába feszulsz nem megy el miattad ha eddig se tette.
Tanulj, menj el fosulira, legyél kolis, vállalj diakmunkat, legyél onrltarto es szarj rá. Ez mar nem olyan sok ido.
Az anyam nővére pont ilyen. Lof aszt se csinal, egész nap teve, zabálás, ul a retekbe, nemtom hany 10eve nem volt nala normálisan kitakarítva. A wc okádék a fürdőbe egy disznót sem mosdatnek le. Mellette lancdohanyos. Ha meleg van le se megy az utcára hetekig. Segelyen el meg az unokatesom küld neki haza Németből penzt. (elmenekultek a gyerekei is)
Nem depressziós. Orok életében lusta volt! Mindig, szóval aki jon azzal a dumával, hogy a gyereknek nincs joga beleszólni.. De rohadtul van, mert ha valaki gyereket vallal akkor felelosseggel fel kellene nevelnie. Es ehhez nalunk hozzatartozik az is, hogy nem egy szemetdombon kell kihúzni (!!!) a fiatalkorat valakinek.
Leszakadna a pofám ha az en lányom élne ezt meg. Anyám inkabb megszakadt (volna) egymaga (mellesleg özvegy) de nalunk rend volt, tisztaság es dolgozott nyugdíjig. Igaz.. 45 ledolgozott munkaevvel ment el es nem oregsegivel.
Elég szánalmas azt irni h mekkora martir a kerdezo anyja meg szegenyt senki nem érti meg vagy az o dolga. Nem.. Gusztustalan ha valaki ennyire nemtorodom es mar a családnak kell miatta egni.
Kitartás.
Na álljunk meg egy pillanatra!
Mióta a GYEREK feladata eltartani a szülőket?? Annyi idióta barom hozzászóló van ezen az oldalon, hogy nem fecsérelem az időmet a kifejtésre, úgysincs annyi eszük, hogy felfogjanak belőle valamit...
Kérdező!
Amyukádra sem mondok semmit, nem ismerem, de nyilvánvalóan nincs ez így rendben. Probálj meg 4-6 órákban diákmelózni hétvégente valahol, így lesz egy kis pénzed. Apukáddal mi a helyzet? Kitartás kislány!
Nem is értem, ki az a hígagyú idióta, aki a 16 éves gimnazista tinilányt zavarná dolgozni a lusta, semmirevaló anyja helyett, aki nem csak dolgozni nem jár, de még a házimunkát is bacik elvégezni. Gusztustalan!
Kérdező, tanulj, tanulj, tanulj, hogy felvegyenek majd egyetemre, minél hamarabb próbálj önállósodni, mert ez nem élet. Anyukád pedig példa legyen előtted: elrettentő példa, hogyan NE éld az életed. Majd ha kirepülsz, és a testvéreid is, akkor koppan, hogy nem tud megélni, dolgozni meg tapasztalat nélkül, középkorúként sehova sem kell. Akkor majd várja, hogy tejelj.
Ez olyan nagyon érdekes amúgy...
A szülők folyton utasítanak, hogy ne követelőzzél, tanuljál stb.
Tanulni nyilván azért van csak értelme, hogy sok pénzed legyen.
Erre azt mondják, az életben nem minden a pénz, plusz bort isznak miközben vizet prédikálnak-->ők sem dolgoznak semmit
Szerintem azért a példamutatás is fontos lenne. Én személy szerint utálom az ilyen legalja embereket mint a Kérdező anyja, fel vannak háborodva ha bárki megkérdezi tőlük, beképzeltek a semmire.
Az én anyám is ilyen.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!