5 éve vagyok együtt a párommal, 2 éve már a férjem is. Gyerekünk nincs, jelenleg egy kisvállalkozásban dolgozok heti 5 napot, 12 órában. Mivel nem ezt szeretném életem végéig csinálni,ezért elkezdtem egy egyetemi képzést (informatikus-programozo) levelező szakon, amit a munka mellett csinálok. A férjem már most teljesen kikeszult a helyzettől. Nincs annyi időm a háztartásra, bevásárlásra és az együtt töltött idő is folyamatosan csökken a tanulás miatt. Azt mondta, hogy hagyjam ott a munkám, mert ezt így nem lehet csinálni, több dolog rovására is fog menni. Anyagilag nem gond, de az elvi kérdés jobban zavar..
Szóval ha van választásom, akkor mit bánt téged az, hogy én otthon maradok és megcsinálok mindent a ház körül, amíg a férjem dolgozik?
2017. szept. 14. 15:02
32/39 anonim válasza:
Utolsó, engem aztán nem zavar, de ha elhagy a férjed egy fiatalabb, motiváltabb csajért akkor ne menj segélyeket igényelni, amiket a dolgozó emberek adójából fizetnek.
2017. szept. 14. 15:12
33/39 anonim válasza:
32! Annyira logikátlan volt amit most leírtál!
2017. szept. 14. 15:14
34/39 anonim válasza:
"Miért kell nektek állandóan más életével törődnötök?"
Ha nem vetted volna észre, ez a gyakori kérdések oldala, ahol a legtöbb esetben az emberek kitárják az életüket, és tanácsokat, véleményeket kérnek. Ezek után röhögnöm kell ezen a mondatodon, főleg hogy te is itt vagy és mások életéről olvasgatsz szabadidődben. :) Ha itt valaki kiír egy kérdést, az ne lepődjön meg ha válaszokat kap. ;)
2017. szept. 14. 16:26
35/39 anonim válasza:
"Utolsó, engem aztán nem zavar, de ha elhagy a férjed egy fiatalabb, motiváltabb csajért akkor ne menj segélyeket igényelni, amiket a dolgozó emberek adójából fizetnek."
A dolgozó emberek jelentős részét is a dolgozó emberek tartják el:D
Erről ennyit.
2017. szept. 14. 17:53
36/39 anonim válasza:
Utolsó ezt a marhaságot honnan vetted? És attól nem sajnálom, aki dolgozik de kevesebbet keres, mert ő tesz valamit a közösbe legalább, ellentétben az otthon heverésző önmagukat eltartató emberekkel.
2017. szept. 14. 17:59
37/39 anonim válasza:
Mégis ki tesz többet?
Az,akinek a férje a versenyszférában növeli a GDP-t,és mondjuk 10-szer annyit keres,mint az átlag,és megengedheti,hogy eltartson egy feleséget.
Aki elmehetne mondjuk kamuból az állami szférában "dolgozni",mondjuk egy kormányhivatalba,ahol semmit nem csinálnak,csak viszik a pénzt,és az adófizetők(a versenyszférában dolgozók) tartják el,mondván "dolgozik".
El kellene felejteni azt a kommunista maszlagot,hogy mindenkinek dolgoznia kell.
A közösség hasznos tagja pedig bejelentett kamumunka nélkül is lehet az ember.
2017. szept. 14. 18:48
38/39 anonim válasza:
Pontosan azzal tesz jót,hogy nem veszi el olyan elöl a "munkát",akinek nincs választása,és dolgoznia kell,mert nem keres annyit a partnere,hogy ketten megéljenek.
2017. szept. 14. 18:51
39/39 anonim válasza:
Kit érdekel, mit gondolnak mások?
Alakítsd úgy az életedet, hogy az SZÁMODRA boldog és teljes legyen. Ne úgy, hogy az irreleváns embereknek megfeleljen.
Egy biztos, rettenetesen ki fogsz égni, ha ilyen tempóval éled az életed, mint most. Megéri?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!