Manapság kínos, ha eltartanak?
21, Nem unjátok már ezt a sok feminista maszlagot?
Kérdező: hagyd ott a munkát, koncentrálj a tanulásra, majd ha szükséges később elhelyezkedhetsz.
Az kínos,ha mások véleményével foglalkozol.
Az,ha valakit eltartanak az csak az eltartóra és az eltartottra tartozik.
Aki ezt nem tudja elfogadni(irigykedik),azzal nem kell kapcsolatot fenntartani.
26! Szánalmas vagy! Ne magadból indulj ki. Képzeld sok olyan nőt ismerek akik házimunkáznak, mert szeretik, közben gyerekük van és férjük. Nem elvárás miatt. Sem azért mert agymosottak lennének. Képzeld vannak még ilyen nők.
A gondolkodásod... inkább nem írok rá semmit. Ezzel kb jól le is nézed a nőket.
Viszont! Valóban vannak olyan buta nők akik azért házimunkáznak azért amit te leírtál. De!!! Nem kellene általánosítanod. Egyik nő se szolga. Van választási lehetőségük.
Meg hogy nők támogassanak nőket??? Atya ég. Isten ments, talán 100 év múlva mikor intelligensebbek lesznek. Inkább nem írom le nekem mennyi gondom volt a nőtársaimmal...
28!
"Nyomorult feminácik. Miért kell nektek állandóan más életével törődnötök? Ha valaki dolgozni akar, az elmegy dolgozni. Ha a férj eleget keres és közös megegyezés alapján úgy döntenek, hogy a feleségnek nem szükséges dolgoznia, elég az, ha ellátja a ház körüli tennivalókat, akkor hagyjátok már, hogy úgy éljék az életüket, ahogy ők akarják. Kik vagytok ti, hogy megmondjátok másoknak, hogy éljék a saját életüket?"
Igazat adok neked!
28-as,szerintem ez nem "femináci" sajátosság.
Én elég liberális vagyok,mégsem zavar,ha egy nőt vagy esetleg férfit eltart a párja.
Az ő dolguk.
Általában pont a konzervatív emberek szeretik megmondani a másiknak hogyan éljenek.
Szóval szerintem egyáltalán nem feminista dolog az,hogy valaki ellenzi ezt.
Az ha valakit eltartanak előnyökkel és hátrányokkal is jár,és ezt kell mérlegelnie annak,akit eltartanak,hogy neki mi éri meg.Nem az,hogy a szomszédi Gizi néni mit gondol erről..
Amúgy van egy nagynéném,aki soha nem dolgozott,a férje Németországban dolgozott egész életében,így a nőnek csak a háztartás vezetése volt a dolga.
Ő még nem is tanult semmit,meg nem is átmeneti volt nála ez az állapot,hanem neki egy létforma volt.
Az meg,hogy valaki ideiglenes nem dolgozik abszolút nem nagy dolog.Sok ember kerül olyan helyzetbe,hogy másokra szorul vagy a cél érdekében egy időre nem dolgozik.
Sőt lehet hosszabb távon profitálni is lehet ebből,ha pl képezni akarod magad,akkor az később több pénzt hozhat.
Egy másik ismerősöm,kiköltözött a lakásából,hazaköltözött az apjához vidékre,aki már nyugdíjas,és viszonylag jó nyugdíja van,így 1 évig eltartotta a fiát,addig a pesti lakását kiadta albérletbe,és félretette az egészet,ebből vágott neki külföldnek a jobb élet reményében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!