Manapság kínos, ha eltartanak?
Utolsó nehogymár a férj csináljon minden házimunkát csak mert az asszonyka tanulni akart és havonta kb 4 napot iskolában van.
Én a munkát lecsökkenteném heti két napra
a házimunkát megfelezném
Esetleg ha anyagilag nem okoz gondot felfogadnék segítséget, vagy rendelném az ételt.
11-es, lemaradt:
férj:teljes állás
feleség:teljes állás
Itt feleződik a házimunka.
Férj: teljes állás
Feleség: teljes állás plusz egyetem.
Itt a férjé a házimunka.
Alap.
Azèrt kell otthagynod a munkát, mert a fèrjed nem bír egy hèten kètszer elmosogatni, kimosni, meg felporszívózni??? 😀
Szèp kis jövőkèp ez!
Jesszus, mennyi emancipunci jött itt össze! :D
Szerintem egyáltalán nem kínos, ha eltart a férjed. Alapból hülyeség ez az én pénzem-te pénzed mentalitás, egy normálisan működő házasságban ilyen nincs. Ha neked és a férjednek is megfelel az, hogy ő a kenyérkereső, te pedig a háztartásért felelsz, akkor nincs kérdés, tessék megvalósítani. Ha mégsem működne, akkor tudsz munkát keresni, aki akar, az talál is.
Kvára kínos, amikor a kápók megjelennek.
Aki ilyen ultimátumot ad,annak ne is szülj gyereket,most mondom.
Mondjuk valami otthonról csinálható maszek nem megoldás?Mondjuk online tanítás vagy valami fordítás,vagy bármi?Amellett is könnyebb vinni a háztartást.
Egyébként nem kötekedésből,de a férjed ha mást nem,legalább hétvégén besegít a háztartásba valahogy?Legalább egy bevásárlással?
Mert ha eddig sem segített,hát gratulálok,hogy ilyen mazochista vagy,hogy még hozzá is mentél!Megérdemled,csak ne szülj,a magad,de legfőképpen a gyerek érdekében!Így is annyi szolgalelkű,mazochista nőszemély és hímsoviniszta fazon van ebben az országban,hogy már rég nem kéne belőlük utánpótlás.
Mondjuk ha úgy vesszük,az állapotosságod alatt is eltartott lennél.
Viszont ilyen fazon által eltartottnak lenni nem kínos,hanem öngyilkosság,de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!