Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki mindent tud rólam a...

Mindenki mindent tud rólam a családban. Mit tegyek hogy legalább a magánéletemről ne pletykáljanak?!

Figyelt kérdés

Sajnos teljesen "kikészít" a dolog.

Mindenki mindent tud rólam a családban.

Hogyan viselkedjek mit tegyek hogy ne tudjanak rólam mindig mindent?

Például a mai napon olyat mondott vissza nekem burkoltan, egy családtagtagom, egy régebbi párkapcsolatommal kapcsolatban, amiről senki nem tud elméletileg. Honnan tud Ő olyat amit nem tudhat elméletileg?

25/L

2017. szept. 5. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sanszos, hogy egy másik családtagtól informálódik, akivel viszont beszélsz. Egy ilyen családban én senkinek nem mondanék magamról semmit, az egészen biztos.
2017. szept. 6. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a bátyám ilyen pletykás. A múltkor megszívattam, beadtam neki hogy terhes vagyok, szaladt is a hírrel! Akik ezután rákérdeztek, elmondtam hogy tesóm egy hazudgálós gyökér.
2017. szept. 10. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!