Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki mindent tud rólam a...

Mindenki mindent tud rólam a családban. Mit tegyek hogy legalább a magánéletemről ne pletykáljanak?!

Figyelt kérdés

Sajnos teljesen "kikészít" a dolog.

Mindenki mindent tud rólam a családban.

Hogyan viselkedjek mit tegyek hogy ne tudjanak rólam mindig mindent?

Például a mai napon olyat mondott vissza nekem burkoltan, egy családtagtagom, egy régebbi párkapcsolatommal kapcsolatban, amiről senki nem tud elméletileg. Honnan tud Ő olyat amit nem tudhat elméletileg?

25/L

2017. szept. 5. 21:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Továbbá nem hogy párkapcsolatról nem beszélek velük, szinte semmi komolyról. Ha találkozunk csak általános dolgokról beszélek, szép időnk van stb...

Közösségi oldalakon sem vagyok elérhető.

2017. szept. 5. 21:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Mégis olyan dolgokat tudnak rólam hogy hihetetlen. Régi párkapcsolatommal kapcsolatban is.

Mit tegyek?

2017. szept. 5. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Biztos valami kis zsákfaluban élsz, ahol mindenki mindenkiről mindent tud. Ehhez 50 éve se kellett fészbukk.
2017. szept. 5. 21:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem. És ráadásul ritkán találkozok az említett családtaggal.
2017. szept. 5. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Kiabalsz almodban?
2017. szept. 5. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Valakinek nyilván elmondod, aki továbbadja, gondolatot olvasni csak nem tudnak.
2017. szept. 5. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Ezek alapján én is arra tudok gondolni, hogy valaki, akiben te megbízol és elmondod neki, továbbadja a rokonoknak.
2017. szept. 5. 22:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Kizárt. Erről a párkapcsolatról csak anyám tudott valamit ő is halvány részleteket. Nincsenek beszélő viszonyban mert rossz a kapcsolata az említett családtaggal bár nekem is..
2017. szept. 5. 22:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg csak találgatott és ráhibázott.

Egy ilyentől még nem pletykál rólad "mindenki". :)

2017. szept. 6. 08:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 1000km-re élek már.

A családom dettó, nem elég, hogy mindent tudtak, de amit nem, azt durván faggatózva próbálták kideríteni. Ha én nem mondtam el, akkor pedig kitaláltak rá valami sztorit... :D

Szánalmas...

2017. szept. 6. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!