Van egy férfi, akitől több mint egy éve elköltözött a felesége, van egy 3 éves kisfiúk. A feleség nem tudta fizetni az albérletet és vissza költözött a férfihoz. (osztott lakás használatban élnek). A bontóper első tárgyalása most volt, azonban a férfi nem akar lépni a lassan "ex feleségétől"...de közben folyton hangoztatja hónapok óta hogy szeret....
Szerintem hagyd oket beken. Feleseg van, gyerek van, miert ne legyen nekik meg egy eselyuk rendbehozni az eletuket?
2017. szept. 4. 15:03
12/16 anonim válasza:
...ja és próbálj az Ő fejével gondolkodni: Te mit csinálnál a helyébe?..nem könnyű ám főleg ahol kisgyerek van..Náluk legalább nagyok voltak már a gyerekek: 18 és 20 -mihez képest, dolgoztak, párjuk volt..- .....és látod, mégse.
:(
2017. szept. 4. 15:04
13/16 anonim válasza:
..és igen a 11#-es is jól írja: ilyen kicsi gyerek mellett tényleg esélyt kéne adni.:((...miből van neked több mint az exének gondold végig....:)
10-es voltam.
2017. szept. 4. 15:06
14/16 anonim válasza:
Különben meg /13#-as vagyok ismét/ mi az exférjemmel azután váltunk el amikor már fél éve együtt volt a nőjével, azóta is -hét éve- együtt vannak....nálunk is volt gyerek, 10 éves.. de én akartam hogy vége legyen már, gondolom a csaj nem hagyja jó ha fizeti a rezsit a pasi...nyilván..
Hát csupán ennyi lehet a "baj".
2017. szept. 4. 15:21
15/16 anonim válasza:
A nős férfiak gyakran ígérnek ilyet a szeretőjüknek. Nem kellene rápazarolnod a fiatalságodat. Vagy váljon el és hozzámehetsz vagy összeköltözhetsz Vele Te, vagy hagyd a fenébe. Kaphatsz Te még jobbat is. Amit írsz, az nem valami egyenes jellemre vall, mert nem csak Téged csap be, hanem a feleségét, a gyermeke Édesanyját is azzal, hogy két vasat tart a tűzbe.
2017. szept. 4. 20:12
16/16 anonim válasza:
Ha most veled csalja a feleségét, akkor később téged fog csalni, ha már megunt. Azok a férfiak, akiknek nem elég 1 nő, azoknak sosem lesz elég 1 nő. Nem fog megváltozni. Valószínűleg besokalt, hogy már a gyerek a fontos odahaza, fárasztó a gyereksírást hallgatni, segíteni a házimunkában, a felesége a terhesség alatt talán felszedett pár kilót és már nem olyan szexi mint amikor összejöttek. Elkezdett laposodni a kapcsolat magyarán. Így hát kellett neki valami, ami kicsit feltölti, te. De, hogy az ilyen ember nem tud szeretni, abban biztos lehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!