Kapott már valaki hasznos tanácsot, igazi segítséget?
Figyelt kérdés
Itt olvasgatom a kérdéseket,hogy sokan bajban vannak,és segítséget kérnek.Néha úgy veszem ki,hogy olyan segítségre várnak,hogy valaki munkát szerezzen nekik,vagy akár anyagi segítség vagy bármi...Néha-néha olvasok értelmes válaszokat is...De most kíváncsi vagyok,hogy akik már kértek valamilyen segítséget,tanácsot azok végül is megkapták?Lehet így segíteni valakinek??
(pusztán csak kíváncsi vagyok)
2010. máj. 26. 12:01
21/22 anonim válasza:
Én kaptam segítséget.Mi nagyon rossz anyagi helyzetben élünk.Kérdeztem h honnan tudnék a lányomnak cuccokat szerezni.Erre 2 ember is küldött a kislányomnak cuccot.Volt olyan is h írt h segít válaszoltam neki és nem reagált.Abból aki segített nekünk 1 nővel akinek hasonló korú a kislánya mint az enyém a mai napig tartjuk a kapcsit.Tök örülök neki h innen sikerült 1 nagyon jó barátot szereznem....És bár az anyagi gondunk nem oldódott meg nagyon sok segítséget jelentett az a pár ruha játék amit kapott a kislányom.Innen is köszönöm mind2 segítönek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!