Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki hasznos...

Kapott már valaki hasznos tanácsot, igazi segítséget?

Figyelt kérdés

Itt olvasgatom a kérdéseket,hogy sokan bajban vannak,és segítséget kérnek.Néha úgy veszem ki,hogy olyan segítségre várnak,hogy valaki munkát szerezzen nekik,vagy akár anyagi segítség vagy bármi...Néha-néha olvasok értelmes válaszokat is...De most kíváncsi vagyok,hogy akik már kértek valamilyen segítséget,tanácsot azok végül is megkapták?Lehet így segíteni valakinek??

(pusztán csak kíváncsi vagyok)

2010. máj. 26. 12:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hányan? sokan, de nem mindenki válasza segítség a kérdezőnek.

1 vagy azért mert tényleg nem segítség

2 a kérdező csak oylan válazokat tart jónak amik megerősítik az ő döntését

2010. máj. 26. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem néha igen is kell a ráébresztés az emberekere. és néha azt nem lehet cukormázzal leöntve tálalni. sokan akkor kapnak észbe mikor valaki igenis megmondja a frankót és az illető elgondolkodik rajta. szerintem sok hasznos válasz is érkezik egy-egy kérdésre, csak néha a kérdező az első olyan dolognál besértődik amikor nem azt mondják neki amit hallani akar.
2010. máj. 26. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Én egyszer ledöbbentem, mert felajánlottam a segítségemet itt valakinek, meg is keresett privátban, válaszoltam neki, erre felszívódott. Az ilyet nem értem.

Én még nem kaptam segítséget, igaz nem is nagyon kértem.

2010. máj. 26. 12:45
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
A 12:33-as megmondta a tutit. Van, akinek egyszerűen nem lehet segíteni. Egész egyszerűen azért, mert nem segítséget vár, hanem megerősítést. Ha valaki ezt nem tudja megadni neki, annak nem volt hasznos a válasza. Sokan egész egyszerűen nem akarják meghallani a másmilyen véleményt.
2010. máj. 26. 12:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam már segíteni két emberen is akik elsírták, hogy nincs pénzük éppen erre-arra. Nekem éppen volt több felesleges is a kívánságuk tárgyából.Felvettem velük a kapcsolatot de vissza sem írtak. Az ilyen embereken, hogy segítsek????
2010. máj. 26. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már próbáltam segíteni, néhány emberke írta is, hogy igen, elgondolkodott rajta, vagy segítettem dönteni. Én is kérdeztem már, és kaptam is segítséget, igaz, csak az érettségivel kapcsolatban kérdeztem valamit.
2010. máj. 26. 13:04
 17/22 A kérdező kommentje:

Igazatok van,hogy sokan inkább csak megerősítést várnakkel..Sok embernek tényleg nem tetszik,hogy egy kívül álló jobban látja a dolgokat,és megsértődik...

De az is meglep,hogy valaki tényleg segítene,és kiderül,hogy vagy a kérdés kamu,vagy nem is fogadja el a segítséget...

2010. máj. 26. 13:05
 18/22 A kérdező kommentje:
*várnak el* javítok
2010. máj. 26. 13:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ma 13:01 nek! Nagyon jó ember lehetsz, ha így "látatlanul" is segítenél.Csak tudnod kell, hogy az itt panaszkodó emberek 90% unatkozó tini, vagy csak kamuzik...

Sajnos az igazán segítségre szoruló emberek nem mernek panaszkodni....

2010. máj. 26. 13:37
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam segítséget itt - valamelyik kérdésnél ez hasznos tanácsokat jelent, azokat is kaptam, meg volt egy kérdésem a szakdolimhoz kellett egy kérdőívet kitölteni és sokan kitöltötték - ez is nagy segítség volt.

Hogy én segítettem -e azt nem tudom, szoktam válaszolni,remélem hasznosakat, de nem tudom az a kérdező számára mennyire volt hasznos.

Nekem is volt olyan,hogy felajánlottam a segítséget a kérdezőnek,de nem válaszolt...

2010. máj. 26. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!