Kapott már valaki hasznos tanácsot, igazi segítséget?
Itt olvasgatom a kérdéseket,hogy sokan bajban vannak,és segítséget kérnek.Néha úgy veszem ki,hogy olyan segítségre várnak,hogy valaki munkát szerezzen nekik,vagy akár anyagi segítség vagy bármi...Néha-néha olvasok értelmes válaszokat is...De most kíváncsi vagyok,hogy akik már kértek valamilyen segítséget,tanácsot azok végül is megkapták?Lehet így segíteni valakinek??
(pusztán csak kíváncsi vagyok)
Hányan? sokan, de nem mindenki válasza segítség a kérdezőnek.
1 vagy azért mert tényleg nem segítség
2 a kérdező csak oylan válazokat tart jónak amik megerősítik az ő döntését
Én egyszer ledöbbentem, mert felajánlottam a segítségemet itt valakinek, meg is keresett privátban, válaszoltam neki, erre felszívódott. Az ilyet nem értem.
Én még nem kaptam segítséget, igaz nem is nagyon kértem.
Igazatok van,hogy sokan inkább csak megerősítést várnakkel..Sok embernek tényleg nem tetszik,hogy egy kívül álló jobban látja a dolgokat,és megsértődik...
De az is meglep,hogy valaki tényleg segítene,és kiderül,hogy vagy a kérdés kamu,vagy nem is fogadja el a segítséget...
Ma 13:01 nek! Nagyon jó ember lehetsz, ha így "látatlanul" is segítenél.Csak tudnod kell, hogy az itt panaszkodó emberek 90% unatkozó tini, vagy csak kamuzik...
Sajnos az igazán segítségre szoruló emberek nem mernek panaszkodni....
Én kaptam segítséget itt - valamelyik kérdésnél ez hasznos tanácsokat jelent, azokat is kaptam, meg volt egy kérdésem a szakdolimhoz kellett egy kérdőívet kitölteni és sokan kitöltötték - ez is nagy segítség volt.
Hogy én segítettem -e azt nem tudom, szoktam válaszolni,remélem hasznosakat, de nem tudom az a kérdező számára mennyire volt hasznos.
Nekem is volt olyan,hogy felajánlottam a segítséget a kérdezőnek,de nem válaszolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!