Mi szükséges a keresztelőhöz? ( bőv. Alul)
Kik lehetnek keresztszülők? Csak az lehet keresztszülő, aki maga is meg lett keresztelve? Kell a babának még egy nevet adni, és az egy Szentnek kell, hogy a neve legyen? Házasnak kell lenni? A keresztszülőktől mit várnak?
Segítsetek, mert nem nagyon tudjuk hogyan is megy ez!
Köszönöm! :)
Nos, én csak saját magamból tudok kiindulni. A párommal 6 éve vagyok együtt, nem vagyunk összeházasodva. Mind a ketten katolikusok vagyunk és meg vagyunk keresztelve. A párom tesójának a kislányának neve H. Jázmin és a szülőkkel úgy beszéltük meg, hogy a másik név a kereszteléskor az én nevem lesz, így lett H. Jázmin Eszter:). Tőlünk semmit sem várnak el, mivel én még tanuló vagyok, de azért amikor elmegyünk meglátogatni a kislányt, mindig viszünk neki ajándékot/játékot/ruhácskát...
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, katt. rá és olvasd el! Remélem segítettem :)
A 11.17-esnek: Kímélj meg, az ilyen válaszoktól!! Erre senki sem kíváncsi!
A többieknek köszönöm! :)
Azt, hogy mit várnak el a keresztszülőktől nem úgy értettem. Hanem, hogy feltétel e, hogy meg legyenek keresztelve, mindkettő vagy elég csak az egyikük..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!