Normális ha valaki nem akar gyereket?
". 1- apuka előbb-utóbb lelép. 2- apuka nem lép le, de nem foglalkozik a gyerekkel. 3- apuka a gyereken tölti ki a dühét, amiért megszületett (ebből van a legtöbb) 4- apuka nem lép le, rendes, jó apa válik belőle, aki nem bánta meg."
Ezt jól felvállaltad,a 2-es,és a 3-asból van a legtöbb.
A nihillek és a mártírok:D
Szörnyű..
Amúgy akik a biológia érvekkel jönnek el.
A természet pontosan tudja a dolgát.
Nem véletlenül vannak meddő emberek,melegek és olyanok,akik nem akarnak gyereket.
Egyszerűen a faj túléléséhez nem kell mindenkinek szaporodnia.
Sőt,akkor lenne káosz,ha mindenki szaporodna,vagy csak ahhoz értene.
Nekem van gyerekem és imádom. Függetlenül attól, hogy nem én akartam.
Én főleg azokat nem értem, akiknek lehet, vagy lehetne és örökbe fogadnak.
"Sőt,akkor lenne káosz,ha mindenki szaporodna,vagy csak ahhoz értene."
A baj az, hogy a legütemesebben azok szaporodnak, akik máshoz nem értenek...
Én sem akarok. Nem utálom őket, csak nem mozgatnak meg bennem semmit, nincs semmiféle anyai ösztönöm feléjük. Nem tudom, ez fog-e változni, a családom már beletörődött. 25 éves nő vagyok.
Szerintem az sokkal rosszabb, amikor valaki gyártja a gyereket, de utána már derogál gondoskodni róla, mert megunja, vagy útban van.
Szerencsére nekem nem erőlteti senki, nem hirdetem a nézeteimet, de ha valaki rákérdez, nem fogok hazudni.
Én 30 éves vagyok, engem is nyaggattak sokáig 5 éven keresztül, hogy miért nem nősülök meg, miért nincsen már legalább 2 gyerekem.
Egyszerűen azért, mert NEM AKAROK. :)
Akinek az az életcélja, hogy család és gyerek, azokat én céltalannak tartom. Ezt nem tekintem olyan dolognak, hogy "valamit letettek az asztalra" az életben. Az utolsó ócska, putris analfabéta roma ember is csinál 6-8 gyereket és van neje, neki is van családja.
Akinek az az életének a legnagyobb célja, hogy családot alapítson - mert ez a "normális" az életben - az egy nagy nulla. Ez semmi.
Az igazat megvallva, akinek felesége (vagy férje) és gyereke(i) van, az még jobban bekorlátozza a saját életét, egy csomó problémát csinál saját magának. Gyereket nevelni nem csak felelősség és türelem, hanem sok pénz is, és persze idő. Sőt, stresszel is jár. Magadra alig jut időd.
A saját pénzemet magamra költöm, nem kell senkinek sem megfelelnem, nem kell másokért felelősséget vállalnom. Ráadásul SZABAD vagyok.
És képzeljétek nem öl meg a magány! Sőt, mivel olyan munkát végzek, hogy emberekkel kell foglalkoznom, kifejezetten örülök neki, ha egyedül lehetek.
Megvan mindenem ami kell. Lehet mondani, hogy önző vagyok és csak magamra gondolok, viszont jócskán kevesebb gondom van, mint a családos ismerőseimnek.
Miért ne élhetne csak magáért az ember? Életből csak egy van!
Teljesen egyetértek a 36-ossal.
Előző!Nem Európa beteg,ilyen az emberi természet,de sokan nem merik bevallani,hogy igen is magukért akarnak élni.
A világ fejletlenebb részein nem azért vállalnak annyi gyereket,mert olyan jó,hanem,mert nem tudják,hogy máshogy is lehet élni,van jobb is.
Mér ne lenne én is így vagyok vele. Szabad vagyok (mint a 36). Semmibe nem ugat bele senki. Akkor viszem ki a szemetet amikor ÉN AKAROM. Olyan kaját eszek amit én akarok.
Arra költöm a pénzt amire én akarom.
Akkor megyek v hová ha én akarok.
Most azzal h v kik ezt nem értik azzal én nem tok mit csinálni. A pusztul a magyarság részhez meg egyszerűen nem érdekel.
Egy rakás olyan élményem van amit a büdös életbe még a halál se vesz el tőlem. Mégis mi a f.....nak hiányozna az h óvodába rohanjak a gyerekkel reggel.
Egy csomó ismerősnél látom h tönkre b.....a az életét a CSALÁD. Egyik ismerősöm a saját fizetésén tart el 3 gyereket + a nevelt lányát.
Ha ez nem lenne most lenne egy saját háza és tehetne amit csak akar. HOPPÁ !
Nekem ilyen gond nem hiányzik köszi.
Tőlem nem is hallotta senki h "Felakasztom magam."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!