Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha valaki nem akar...

Gabesz077 kérdése:

Normális ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok, és eddig se nagyon akartam, most sem, és nagy eséllyel ez után se szeretnék, mert egyáltalán nem érdekel ez a gyerek dolog, mert teljesen boldog vagyok így is, nincs hiányérzetem (eddig sem volt sosem) .De ez vajon normális dolog? Vagy velem van a baj?

2017. szept. 2. 12:58
1 2 3 4
 11/39 Metionin ***** válasza:
95%
Szerintem igen, én sem akarok de ettől teljesen normálisnak érzem magam. Van akit egyszerűen nem tenne boldoggá a gyereknevelés, akkor meg minek vállalja be? Sajnos én nőnek születtem és emiatt kevésbé elfogadó a közvélemény ha megtudják (nem reklámozom, csak amikor már a 20. idióta tesz utalásokat arra hogy ideje kinyomnom egy kölköt, már olykor besokallok). Kb. 5 éves korom óta hallom, hogy jaj majd meglátod hogy idővel akarsz majd, stb. Egyszerűen nem bírják felfogni, hogy nem mindenkinek való a gyerek és nem mindenkinek ez teszi teljessé az életét.
2017. szept. 2. 14:03
 12/39 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne lenne normális?
2017. szept. 2. 14:04
 13/39 anonim ***** válasza:
78%

Normális . Es halistennek nem kötelezö.

Mondjuk az emberre nem is jön ra gyakran h jaj gyereket akarok mától.

Arra megszulessen hogy megértse anya apa miert nincs egyutt, megertse h a boltban miert nem kaphat túró rudit, stb azért kár.

Úgyis túlnépesedés van , nem is szüljön mindenki

2017. szept. 2. 14:06
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

Miért ne lenne normális? Sokkal normálisabb, mintha valaki csak azért vállal gyereket, hogy a csordaszellembe beilleszkedjen.

Én mindig is vágytam gyerekre, és boldog vagyok, hogy lett kettő is, de megértem azt is, aki ezt nem akarja.

2017. szept. 2. 14:28
 15/39 anonim ***** válasza:
62%
Normális ez is. Még én se akarok, 41 éves nőként, de majd meglátjuk :) Nem kell mindenkinek gyermek, főleg nem olyan fiatalon, mint te vagy, férfiaknak eleve több idejük van s tipikusan később is érik meg bennük eme elhatározás, ha egyáltalán valaha.
2017. szept. 2. 14:40
 16/39 anonim ***** válasza:
34%
Lehet később majd szeretnél
2017. szept. 2. 14:43
 17/39 anonim ***** válasza:
94%

Én érdekes dolognak tartom ezt a gyerek témát.

A társadalom gyakorlatilag rákényszeríti az emberekre, hogy gyerek, gyerek, gyerek. Holott az emberek jelentős hányada TOTÁLISAN ALKALMATLAN szülőnek.

Nem tudják hogy kell nevelni, nem is akarják a gyereket, nincs meg hozzá az érzelmi, értelmi intelligenciájuk, nincs hozzá pénzük.

Én kifejezetten viccesnek tartom, hogy a mai világban mindenhez alkalmasnak kell lenned, papírod kell legyen a tudásodról, és pont az élet legnagyobb felelőssége, a gyereknevelés az ami minden idiótának jár alanyi jogon.

A nyelvtudáshoz nyelvvizsga kell, a szakmához papír, diploma, végzettség. Az autó, motorvezetéshez is jogosítvány, gyerekhez meg semmi...

2017. szept. 2. 14:49
 18/39 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki más és más. Én például mindennél jobban vágyom babára, még akkor is, ha még fiatal vagyok. Te pedig nem szeretnél. El kell fogadni és olyan párt találni, aki szintén nem szeretne, annak ellenére, hogy ez nehéz.

L/19

2017. szept. 2. 14:51
 19/39 anonim ***** válasza:
74%

Igen, inkább, mint hogy megnyomorítsd a gyereket, mert táradalmi nyomásra csináltál egyet, aztán vagy bántod, vagy lelépsz.

Az a baj, hogy a gyerekvállalás nincs vizsgához kötve, nagyon jó lenne :)

2017. szept. 2. 15:02
 20/39 anonim ***** válasza:
32%
Ezzel semmi baj nincs. Amúgyis nagyon fiatal vagy még ehhez, pláne férfiként. Még van alsóhangon 20 éved a gyerekvállalásra, de ha nem lesz, az is teljesen normális.
2017. szept. 2. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!