Normális ha valaki nem akar gyereket?
Normális . Es halistennek nem kötelezö.
Mondjuk az emberre nem is jön ra gyakran h jaj gyereket akarok mától.
Arra megszulessen hogy megértse anya apa miert nincs egyutt, megertse h a boltban miert nem kaphat túró rudit, stb azért kár.
Úgyis túlnépesedés van , nem is szüljön mindenki
Miért ne lenne normális? Sokkal normálisabb, mintha valaki csak azért vállal gyereket, hogy a csordaszellembe beilleszkedjen.
Én mindig is vágytam gyerekre, és boldog vagyok, hogy lett kettő is, de megértem azt is, aki ezt nem akarja.
Én érdekes dolognak tartom ezt a gyerek témát.
A társadalom gyakorlatilag rákényszeríti az emberekre, hogy gyerek, gyerek, gyerek. Holott az emberek jelentős hányada TOTÁLISAN ALKALMATLAN szülőnek.
Nem tudják hogy kell nevelni, nem is akarják a gyereket, nincs meg hozzá az érzelmi, értelmi intelligenciájuk, nincs hozzá pénzük.
Én kifejezetten viccesnek tartom, hogy a mai világban mindenhez alkalmasnak kell lenned, papírod kell legyen a tudásodról, és pont az élet legnagyobb felelőssége, a gyereknevelés az ami minden idiótának jár alanyi jogon.
A nyelvtudáshoz nyelvvizsga kell, a szakmához papír, diploma, végzettség. Az autó, motorvezetéshez is jogosítvány, gyerekhez meg semmi...
Mindenki más és más. Én például mindennél jobban vágyom babára, még akkor is, ha még fiatal vagyok. Te pedig nem szeretnél. El kell fogadni és olyan párt találni, aki szintén nem szeretne, annak ellenére, hogy ez nehéz.
L/19
Igen, inkább, mint hogy megnyomorítsd a gyereket, mert táradalmi nyomásra csináltál egyet, aztán vagy bántod, vagy lelépsz.
Az a baj, hogy a gyerekvállalás nincs vizsgához kötve, nagyon jó lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!