Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha valaki nem akar...

Gabesz077 kérdése:

Normális ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok, és eddig se nagyon akartam, most sem, és nagy eséllyel ez után se szeretnék, mert egyáltalán nem érdekel ez a gyerek dolog, mert teljesen boldog vagyok így is, nincs hiányérzetem (eddig sem volt sosem) .De ez vajon normális dolog? Vagy velem van a baj?

2017. szept. 2. 12:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
39%

Pedig ha nem lesz gyereked, akkor ki fog majd berakni öregségedre egy szociális otthonba, hogy megszerezze a lakásodat??!

:)

2017. szept. 2. 15:45
 22/39 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes itt ez a sok egyetértő válasz. Most azért meglepődtem, mert a köryezetemben mindenkinek a gyereknevelés az élete és mindig én vagyok a retardált mert nem akarom feladni a szabadságom. Egy gyerek csak korlátozna.
2017. szept. 2. 15:53
 23/39 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a férfiak kb 5%-a vágyik valóban gyerekre. A többit bepalizzák, ráerőltetik, elhitetik vele, hogy akarja. Tudom, itt mindenkinek a férje egy szent, és ők 100%, hogy akarták. Hogyne. A gyerekek megszületnek, és kb 4 végkimenetele van a dolognak. 1- apuka előbb-utóbb lelép. 2- apuka nem lép le, de nem foglalkozik a gyerekkel. 3- apuka a gyereken tölti ki a dühét, amiért megszületett (ebből van a legtöbb) 4- apuka nem lép le, rendes, jó apa válik belőle, aki nem bánta meg.
2017. szept. 2. 16:20
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel? Ha így vagy boldog, akkor cselekedj így...
2017. szept. 2. 16:54
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így oké. Én magam sem szeretnék gyereket, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaha is legyen egy. Sajnos vagy nem sajnos, sokkal önzőbb vagyok attól, hogy legyen. Szóval ezt tartom a legjobbnak.
2017. szept. 2. 19:07
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

43 vagyok (nő) soha nem akartam, most se akarok.

Anyám-nagyanyám-dédanyám a "jószándékú" bebeszélések hatására vállaltak gyereket: megbánták.

Úgyhogy ha megfelelő önismerettel rendelkezel, akkor bízz magadban, és ne kételkedj a döntésedben.

2017. szept. 2. 19:57
 27/39 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a gyors válaszokat. Azért ez megnyugtató. A párválasztás viszont tényleg nehéz dió, mert kevés olyan nő van aki hasonlóképpen nem akar, de ha mégis találok egy ilyet, akkor ez még csak mindig 1 közös dolog, a sok száz közül aminek stimmelnie kéne.
2017. szept. 2. 20:47
 28/39 anonim válasza:
100%

Teljesen normális. A kapcsolódó gondolataimat leírták már előtte mások :)

Sosem éreztem úgy, hogy szeretnék, bár szerintem nem lennék rossz anya, de nem vonz semmi ezzel velejáró. Úgy 8-10 éve egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem szeretnék. És ez már így is marad.

40/N

2017. szept. 2. 20:55
 29/39 anonim ***** válasza:
67%

"Nem tudják hogy kell nevelni, nem is akarják a gyereket, nincs meg hozzá az érzelmi, értelmi intelligenciájuk, nincs hozzá pénzük. "

Kérlek szépen sokakat ez nem is zavar,és nem is azért vállalják a gyereket,mert megvan bennük ezen tulajdonságok egyike is,egyszerűen ők nem is gondolkodnak,nem azt nézik mi a legjobb a gyereknek.

Meg jönnek,hogy "nem kell megadni mindent a gyereknek" a minden alatt nem csak anyagi dolgokat értek.

Egyszerűen magukért vállalják a gyereket,mert valami céljuk van vele,nem feltétlen,hogy ők legyenek a világ legjobb szülői.

2017. szept. 3. 06:56
 30/39 anonim ***** válasza:
56%
Nem normális, hiszen a legmélyebb, legelemibb ösztön az utódlás minden élőlénynél. Azonban az emberiség messze nem szorul rá, hogy mindenki vállaljon gyereket. Sőt szerintem előnyös is, hogy aki alkalmatlan(nak érzi magát), az ne vállaljon gyereket. Tehát ebből a szempontból normális és jó is.
2017. szept. 3. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!