A barátnőmet bántalmazzák otthon. Mit tegyek ebben a nagyon rossz helyzetben?
A tuskó már 5-kes kora óta dolgozik(mert régen 12 évesen lehetett melózni a tsz-ben,gazdaságokban),mellette tanult,verni nem kellett igaz,mert tudta gyermekként hol a helye és mekkora lehet a szája.
Sőt a tuskó 16 évesen nem kívánt férjhezmenni,mert nem volt büdös a munka és a tanulás.Inkább leérettségizett.
A tuskó meglátása az,hogy verni azt szokták aki megérdemli(kivéve ha a szülő alkoholista,elmebeteg-de itt a kicsiket nem bántják,tehát ez nem forog fenn)
Tehát a tuskó szerint nem ártana,ha a leányzó többet foglalkozna a tanulással,kevesebbet a férjhezmenéssel,ja és ha már feleség akar lenni,elötte a házimunkát se ártana gyakorolni ugye....lehet a pofon is kevesebb lesz.
Egyébként nekem is tört el már a kezem,sőt a lábam is bőven elég ahhoz,hogy elcsússzon a jégen az ember...
Kedves tegnap 21:30-as!
A tegnapi 15:08-as vagyok.
Remélem levegőt vettél amíg írtál mert az oxigénhiánytól gyorsan beáll az egycsíkos EEG!:D
Mivel fogalmad sincs arról(mint nekem sem!),hogy az amit a srácnak előadott igaz e szerintem tök normális dolog olyan választ adni a srácnak,hogy nem kell vakon beleugrani ebbe a dologba!Nem azt mondtam,hogy egy szó sem volt igaz belőle!Lehet,hogy sajnos igaz.És az nagyon szörnyű!De 16 évesen a tini lányok szeretnek kamuzni.És ha meg nem akkor meg mindenképpen kiderül!Csak fel akartam készíteni,hogy sajna vannak olyanok akikben nem szabad megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!