Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmet bántalmazzák...

A barátnőmet bántalmazzák otthon. Mit tegyek ebben a nagyon rossz helyzetben?

Figyelt kérdés
ö 16 én 20 vagyok 2 éve vagyunk együtt tavaly karácsonykor eltörte a kezét azt mondta "megcsuszott" aztán tegnap észre vettem egy zöld foltot a hátán kérdeztem mi az és erre elsírta magát és bevallotta, hogy alkalmanként bántják otthon ha nem mosogat el vagy nem mossa ki a kádat... utálják otthon... a gyámügy kilöve mert van két kisebb testvére is és nem akarja, hogy az állam gondozza öket. öket nem bántják azok az állatok. senkije nincs a szülein és a kistestvérein kivül csak én...
2010. máj. 26. 09:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

A tuskó már 5-kes kora óta dolgozik(mert régen 12 évesen lehetett melózni a tsz-ben,gazdaságokban),mellette tanult,verni nem kellett igaz,mert tudta gyermekként hol a helye és mekkora lehet a szája.

Sőt a tuskó 16 évesen nem kívánt férjhezmenni,mert nem volt büdös a munka és a tanulás.Inkább leérettségizett.

A tuskó meglátása az,hogy verni azt szokták aki megérdemli(kivéve ha a szülő alkoholista,elmebeteg-de itt a kicsiket nem bántják,tehát ez nem forog fenn)

Tehát a tuskó szerint nem ártana,ha a leányzó többet foglalkozna a tanulással,kevesebbet a férjhezmenéssel,ja és ha már feleség akar lenni,elötte a házimunkát se ártana gyakorolni ugye....lehet a pofon is kevesebb lesz.

Egyébként nekem is tört el már a kezem,sőt a lábam is bőven elég ahhoz,hogy elcsússzon a jégen az ember...

2010. máj. 27. 17:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Kedves tegnap 21:30-as!

A tegnapi 15:08-as vagyok.

Remélem levegőt vettél amíg írtál mert az oxigénhiánytól gyorsan beáll az egycsíkos EEG!:D

Mivel fogalmad sincs arról(mint nekem sem!),hogy az amit a srácnak előadott igaz e szerintem tök normális dolog olyan választ adni a srácnak,hogy nem kell vakon beleugrani ebbe a dologba!Nem azt mondtam,hogy egy szó sem volt igaz belőle!Lehet,hogy sajnos igaz.És az nagyon szörnyű!De 16 évesen a tini lányok szeretnek kamuzni.És ha meg nem akkor meg mindenképpen kiderül!Csak fel akartam készíteni,hogy sajna vannak olyanok akikben nem szabad megbízni.

2010. máj. 27. 18:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Tudom már hülyeség ilyent kérdezni, azt se biztos hogy fent vagy már, de így 6 év után mi lett az egészből? Együtt vagytok még? Együtt maradtatok? Mi lett a barátnőddel?
2016. jún. 29. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!