Van olyan férfi aki megbánta hogy elvált?
valofelben vagyunk.elhagyott a ferjem hogy az utobbi idoben elhanyagoltam a gyerek miatt,amit en be is vallottam de hogy en kertem segotsen figyeljunk egymasra legyen itthon tobbet de nem...1honapja kiderul 5evvel fiatalabb baratnoje van akivel szerelmesek es ez a lanykedves odaado nem veszekedik es nem is fog.foz mos takarit majd ha ossze koltoznek mint en es a penzt sem szorja a ferjem tempojaban halad.van egy 2eves kislqnyunk imadja szeremcsere es mindent megtesz erte anyagilag is es foglalkozik is vele
Ugy latom ugy lepett ki ebbol hogy nem ismeri fel hol hobazott mit kellett volna mashogyan es ugy lepett bele a masik kapcsolatba
En tudtam hol hibautam es akartam őt valtoztam de keso volt azt mondta..nem akarok rosszat neki de tenyleg ennyire boldog lehet es ilyem felhotlen ez a kapcsolat?meg nem koltoztek ossze.a ferjem allandoan dolgozik a penz a penz a minden es az edzes a masik szenvedelye amibol nem emged ha ekszaka hajnalba tud akkor is megy.ezert nyitottam ki a szamat hogy faradt vagyok en is mert minden nap hazimunka gyerek neveles es lassan allok munkaba kicsit toltsunk tobb idot egymassal es csaladkent is...azt mondta ez a lany nem veszekedos es nem is lesz az.megbanja valaha hogy elhagyott minket?
Igen, ezt megértem így nagyon nehéz neked!!!
:(((
ilyenkor mit lehet csinálni? egy válóper jó megoldás mert korlátozza- sajnos- a láthatást.
Nem baj ha sírsz én is sírtam ma...pedig már fél éve. de ha kisbabát látok pfff.
Kitartás, ez jobb lesz!!
Szerintem meg nem kell a kérdezőnek úgy ugrálni, ahogy a hapsi akarja. A férj az oka ennek a helyzetnek, alkalmazkodjon ő. Nem volt tekintettel és most sincs tekintettel a feleségére. Szerintem a lelkiismeretét próbálja nyugtatni ezekkel a mindennapos látogatásokkal. Azt nem is merem feltételezni, hogy esetleg az egóját hizlalja azzal, hogy nézi, mennyire szenvedsz. Kérdező, ne hagyd magad rángatni.
Az meg hogy az új maca kedves és soha nem fog veszekedni... igen gyerekes gondolkodású csávó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!