Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondanak hogy mikor aludjak...

Megmondanak hogy mikor aludjak, mindenkinél ez van?

Figyelt kérdés

Na tehát 15f vagyok és a szüleim elküldenek már 21:30-kor aludni, és elegem van hogy még egy óráig kell fetrengenem.

Mit mondjak nekik hogy még ne kelljen akkor aludnom?

2017. aug. 31. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Node az is káros, ha valaki túl sokat alszik s nem kellemes hánykolódni órákig. Fél 10 azért elég extrém korainak hangzik, persze mindenkinek más az alvásigénye s mindenki máskor kel.
2017. szept. 1. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Jaj... xD

Amikor én voltam kamasz, még nem voltak vilàgítós okostelók, meg e-könyvek, ellenben csórtam zseblámpát, és takarodó után, a paplan alatt olvastam. Tudom, ez uncsi, sztenderd sztori, de tényleg ez volt. Ilyen hülye átlátszós, üveseg ajtóm volt, szal minden fény kilátszott, ha nem burkoltam be magam eléggé. Na akkor meg jött a kukoricán térdelés a sarokban - arra már kevésbé szívesen gondolok vissza, és a saját gyerekeimnél nem is alkalmaznám - nyilván.

A lényeg, hogy találd fel magad! Elküldenek aludni, és...? Lehet, hogy csak szexelni akarnak. Vagy pihenni. Vagy megnézni egy filmet. Vagy mittudomén. Attól még neked nem kell parancsra eludnod, csak csukd be szépen a szobaajtót, aztán foglald el magad: olvass, nézz fimet, facebookozzál - nem tudom, az divat-e még, de biztos van valami, ami leköt. Na, azt csináld, csak ágyban/szobában ;)

2017. szept. 4. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!