Ez mindenkinél így van vagy csak a filmekben?
Van két szerelmes ember ők járnak. Bemutatkoznak egymás családjának. Tegyük fel a fiút a lány családja úgy kezeli,mint egy családtagot.
Most pl. olyat láttam,hogy a fiú anyukája a lány képét lájkolta facebookon.. Most mindenkinél így van?
Tudom értelmetlennek tűnik a kérdés és gyerekesnek,de nagyon érdekel. Bocsánat a megfogalmazásért!
Szerintem ez így természetes,bár csak a modern anyukák lájkolgatnak fészbukon.:) de szerintem tök aranyos az egész:)
Ez a kérdés olyan apróságokra kíván rámutatni emberek,amire amúgy nem figyelünk fel:a közvetlenségre,hogy milyen fontos is lenne közvetlennek lenni egymással szemben.
Értem. Ha túl hosszú az a nyaralás, és nem érzed hogy itt az ideje, ráadásul nem is éreznéd jól magad, szerintem nyugodtan utasítsd vissza.
Mondd, hogy korainak érzed.
Én amúgy csak mellékesen mennék a szülőkkel vizitelni, már ha nagyon sok ideje lennénk együtt a fiúval, mert nekem a kedvessel szerelmeskedéssel és kortársakkal töltött időt jelenti a kapcsolat, nem a családi életet. Már volt olyan, hogy belerángattak abba, hogy hetente azt az egy napot, amikor ráértünk volna együtt lenni, a szüleivel kellett töltenem nekem is, és kettesben sosem voltunk. Nem tudom, hány évesek vagytok, de nekem ez semmilyen életkorban nem oké...végülis az én családomból is kiszakítottak evvel. A többi családtagomat nem hívták meg soha...
Nálunk is így van. A Férjemmel anyu-apunak hívjuk egymás szüleit is.
Én 32 éves létemre sokszor anyós mellé ülök, az ölébe teszem a fejem, ő meg cicázik a hajammal, mert azt nagyon szeretem. Ő mindig akart egy kislányt, de 2 fia lett.
Hát most megkapta a személyemben. :)
Szia!
Mi 5 éve vagyunk együtt és már nem tizenévesek, de lássuk...
A párom családja nagyon kedves volt velem mindig és figyelmes, azt hiszem az első találkozásunktól. Sosem bántottak meg és mindig biztosították, hogy fontos vagyok, ott a helyem. Még akkor is amikor olyan 17 éves voltam.
Habár nekem nem lájkolják a képeimet facebookon és nem fekszem anyósom ölébe, de mégis tudom, hogy szeretnek. Most jöttek haza egy külföldi útról, ugyanazt az ajándékot kaptam amit a párom és a párom húga, nem tesznek különbséget. Ha elmennek vásárolni ugyanazt a finomságot kapom, mint ők. Ha mennek valahova ugyanúgy a családhoz tartozom, mint a gyerekeik...
Az meg, hogy egy idő után "kiszakítanak" a családból természetes, hogy is mondjam?! Egy idő után lesz a Ti családotok a pároddal és a közös család ami már a "hátatok mögött van". A párom szüleihez nem járnak sem a szüleim, sem a testvérem, és ez így van rendjén. Aztán ha összeházasodunk majd a szülők haverkodnak, ha akarnak :)
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!