Szerintetek normális?
Van egy találós kérdés, még pedig: "Hogy hívták az Amerikai elnököt 2014-ben?"
Erre az a válasz, hogy "Donald Trump", mert 2014-ben is igy hívták őt. Én sem tudtam erre a helyes megfejtést, természetesen Obama-ra gondoltam, de szorult belém annyi értelem, hogy bosszankodás helyett megmosolyogjam a dolgot.
Na most, ezt feltettem a nevelő apámnak, aki egyből kiakadt mikor megmondtam neki a csattanót. Nem értette a poént, hisztizni kezdett, és mondta hogy rosszul tettem fel a kérdést. Nem értette meg hogy ez egy poén, mert nagy az ego-ja.
Ma feltettem ezt a kérdést a papámnak is. Ott volt a nevelő apám, aki végig ismételgette hogy "nem jó, nem igy kell feltenni a kérdést, ez hülyeség".
Aztán mikor elmondtam a megfejtést, még jobban hisztizett.
A papám azt mondta, hogy érti a viccet, de mikor vissza mentem a szobába, már ő is azt magyarázta hogy ez igy nem jó, és okoskodni kezdett.
:D
Jaj, ez szar.
Ismerem ezt a típust. Nálunk apám hasonló volt, csak kb. így: társaságban ültünk, röhögni kezdtem egy politikai témájú viccen, erre apám nekem állt mindenki előtt, hogy TE EZT NEM ÉRTHETED, MIT RÖHÖGSZ, ITT ARRÓL VAN SZÓ... és magyarázni kezdte a nyilvánvalót. Az ilyen típus nem bírja elviselni más örömét, ennyi.
A kérdés nem jó poén így. 2014-ben at amerikai elnök NEM Trump volt! Akkor lehetne ő a válasz, ha a kérdés úgy szólna, hogy a mai elnököt, vagy az X-ik( amennyi Trump) hogy hívták 2014-ben.
Magyarul tudni kell.
Amerikai elnök egyenlő (nem tudom hogy ezen a billentyűzeten hol van a jele) Donald Trump-al.
Hogy hivták az amerikai elnököt/Donald Trumpot 2014-ben?
kicsire nem adunk
ezt le kell sz*rni, nem ertik a humort ennyi
nagyapam egyszer megkerdezte hogy mi az hogy vicc
Egyébként nem feltétlen jó a kérdés, ezt így nem mondod magyarul.
Értem a logikád, de ez idióta favicc, amire nagyon kevés ember vevő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!