Szerintetek elvárható az, hogy jelenlegi párunk kidobja az exéről készült képeit?
"Én elvártam,és a Drágám eleget is tett ennek" :O:O:O:O
Én egy ilyen kérés után a "Drágámat" dobnám ki, ez ezer.
Senkinek nincs joga megfosztania az emlékeimtől. SENKINEK!
És eddig még egyetlen barátom se kért ilyet.
Amelyik exemről van képem arról van, és jó érzés a régi szép időkre emlékezni. Ez nem azt jelenti, hogy egész álló nap azokat nézegetem.
Ha valaki az emlékekre féltékeny, az eléggé önbizalom/bizalomhiányban szenved. És ez már alapban rossz indítás.
Kérdező- Neked nincsenek képeid az exekről? Vagy ez az első?
Tesómtól kérte a jelenlegi barátja, hogy tépje le a képről az ex barátját, amin együtt voltak, amit hogy ne legyen veszekedés, meg is tett.
Azóta egyfolytában lelkiismeretfurdalása van, hogy meggyalázta a közös emléküket. Ez nagyon rossz! Ne várd el ugyanezt attól az embertől, akit szeretsz és ő viszont szeret.
Az exemmel nagyon csúnyán szakítottunk.
Egy képem maradt róla, a többit elhagytam(egy dvdre voltak kiírva nekem a képek, nála előhívva is megvank/voltak)
Sajnálnám, ha kidobná, de megértem. Egymás élete voltunk 2évig, szerettük is egymást, de jött az életünkbe egy kígyó, ami megmérgezte a kapcsolatot, végül elsodródtunk.
A képek nekem is megvannak, az emlékeimben, és neki is. Nagyon sok szép emlék gyűlt össze. Ha a papírt kidobja, ha delt nyom a könyvtáraknak, azok attól még megmaradnak.
Bennünk.
Ha nem tudod elfogadni, hogy volt az ex, aki neked nem lesz sose komolynak beállítva, mindig te leszel a komoly, amíg együtt vagytok, és nem tudod elfogadni, hogy azok emlékek neki, akkor önző vagy.
Az az életének egy része. Szerintem nem ül melléd egy albummal az ölében, hogy nézd itt a gizivel épp olasz fagyit eszünk, itt meg a gizivel.
Ha ő megnézi nélküled, az sem értem miért kell fájlalni.
Múlt, melléd bújik oda, te vagy a kedves, az ex is lehet rég tovább lépett. Pl én 1,5szeres anyuka vagyok, és ha ábrándosakat is sóhajtana a képek felett, akkor sem ér vele semmit. Max, még nincs túl rajta igazán.
A páromnak is megvannak régi barátnőkről képek, és jót mosolyogtunk egyen egyen, mikor költözéskor megnézegettem.
Jó történetek, nagy nevetések lettek végül. És mi még meg is beszéltük, hogy a múltunkból mi és hogyan hagyott tüskét, mi az ami látszólag ok nélkül nevetésre sarkall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!