Szerintetek elvárható az, hogy jelenlegi párunk kidobja az exéről készült képeit?
Nem várom el, kérdező te kidobod az exeid kép az első szerelmeddel készült képeket kidobod? Nem vagy már szerelmes de attól még sokat jelent és ha öregemberként vissza nézed eszedbe juttnak majd a kellemes emlékek.
A párod nem érdemli meg ugyanezt.
Az én páromnak viszonylag sok barátnője volt, és sokukról van is képe. Nem a közös lakásban tartja őket, hanem az apjánál a régi szobájában. Szerintem ezzel nincs semmi gond, az élete része.
Ennyi erővel kidobhatnám gyakorlatilag az összes ballagási képemet, mert az akkori barátommal vagyok rajtuk, akivel elég komoly volt a kapcsolatunk. Hát én enyhén szólva balhét csapnék, ha ki akarná dobatni őket... az ok, hogy a közösségi portálokon ne az exével pózoljon az ember, de az emlékeit hadd őrizze már meg...
"jelenlegi párunk"
Ez itt a kulcsszó.Ez vagy most te,holnap pedig lehet,hogy már ex.Most fontos vagy holnap talán már nem.De kitörölni téged nyomtalanul nem lehet,ha valaha,valamikor fontos voltál.Igen,vannak akik ragaszkodnak tárgyakhoz,mert emlékek,egy olyan embertől,emberről,aki egyszer fontos volt.Nem jelenti,hogy napi szinten nézegetni kell,a fiók mélye pont egy olyan hely,ahol ezeket őrizni lehet!Az valóban zavaró és jogos,ha belépsz a lakásba és egy óriásposzter van a falon,amint ő és az exe szerelmesen összebújnak.Ez tényleg ízléstelen lenne,hogy úgy kell nap,mint nap hazamenned,hogy lásd.De a fiók alja nincs szem elött állandóan!Neked egyetlen emléked sincs korábbi kapcsolatodból?Milyen lenne,ha tudnád,hogy az exeid szakítás után eltépték,elégették,kidobták stb a tőled kapott cuccokat,amiket annakidején nagy szeretettel vettél,adtál nekik?
A jelenlegi kapcsolat te vagy,de ne akard,hogy miattad elveszítse a múltját,a fejéből úgysem törölheted ki és az a legfontosabb,hogy most te vagy az,akit szeret!Azok a tárgyak nem bánthatják már ezt a kapcsolatot.Kivéve persze,ha hisztizel miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!