Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedhet így egy...

Hogy viselkedhet így egy anya? Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

A rokonokkal mindig is szoros kapcsolatot tartottunk, de eddig nem voltam rákényszerülve, hogy náluk aludjak, így sok mindent nem tudtam...

A lényeg, hogy egy átbulizott este után nem volt kedvem hazamenni ezért a közelbe lévő rokonoknál szálltam meg, cserébe másnap vigyáztam a "kislányára" aki 13 éves...

Azt hittem minden simán fog menni, mint az általános találkozókon, de nem. A lényeg, hogy a nagynénim egy LISTÁT állított elő, hogy mit szabad csinálnunk. Ami persze tiltotta azt, hogy elhagyjuk az 1 szobás panellakásukat. Nekem már ez is kiakasztó volt, hogy majdhogynem 12 órát kell eltöltenem egy lyukba, de lenyeltem. A lánya nem hívhatott át barátokat, és kizárólag azt ehette ami fel volt írva.

Nagy nehezen letudtunk a napot, és mikor már azt hittem szabad vagyok, a nagynènim kiabálni kezdett szerencsétlen gyerekkel amiért... Igazából semmiért. Tök random elkezdte k*rvázni és alázni azt a lányt én meg csak álltam és ledermedve bámultam. Hisz ezelőtt soha nem viselkedett így.

Később kifaggattam a lányt és azt mondta gyakran van ilyen, ha az anyjának rossz napja van...

Mit kellene csinálni?

A lány kenyszerbeteg! Lehet ez a kiváltó oka?

17/l

2017. aug. 27. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
10: Tanulj meg szöveget értelmezni. Pont azt írtam, hogy az a gáz. Azzal nincs gond, hogy azt eheti, ami fel van írva, meg hogy nem mehetett el otthonról.
2017. aug. 27. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:

A betegsége köztudott a családban (enyhe tünetei vannak)

A barátok lehívását azért nem értem mert a lány egy "angyal". Vagyis soha semmi rosszat nem tett, és ezt nem csak azért mondom mert nem látok bele az életukbe. Világ életében az anyjának akart megfelelni.

Nem azzal volt a bajom, hogy 1 napig nem engedett ki... Hanem azzal, hogy ez máskor is igy megy nálunk (mint azt a lány elmondta)

2017. aug. 27. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem gond 11 es válaszoló neked es a hozzád hasonló agyonsanyargatottaknak h csak azt eheti ami fel van irva?

Te is ilyen körulmenyek között nöttél, ahol csak órarend szerint lehetett nyitni a jégszekrényt. Persze h neked ez oké és látom vannak társaid

2017. aug. 27. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
A lány biztos tett már valamit, ami miatt nem hívhat át senkit, de az anya elmeroggyant. Egy gyereket lekqrvazni?
2017. aug. 27. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb is bevállalnék egy ilyet,de csak hogy a végén telefonnal felvegyem az örjöngését és másnap a gyámosokhoz menni.Hátha ettől elszégyelli magát a nagynéni.
2017. aug. 27. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!