Hogy viselkedhet így egy anya? Szerintetek mit kellene tennem?
A rokonokkal mindig is szoros kapcsolatot tartottunk, de eddig nem voltam rákényszerülve, hogy náluk aludjak, így sok mindent nem tudtam...
A lényeg, hogy egy átbulizott este után nem volt kedvem hazamenni ezért a közelbe lévő rokonoknál szálltam meg, cserébe másnap vigyáztam a "kislányára" aki 13 éves...
Azt hittem minden simán fog menni, mint az általános találkozókon, de nem. A lényeg, hogy a nagynénim egy LISTÁT állított elő, hogy mit szabad csinálnunk. Ami persze tiltotta azt, hogy elhagyjuk az 1 szobás panellakásukat. Nekem már ez is kiakasztó volt, hogy majdhogynem 12 órát kell eltöltenem egy lyukba, de lenyeltem. A lánya nem hívhatott át barátokat, és kizárólag azt ehette ami fel volt írva.
Nagy nehezen letudtunk a napot, és mikor már azt hittem szabad vagyok, a nagynènim kiabálni kezdett szerencsétlen gyerekkel amiért... Igazából semmiért. Tök random elkezdte k*rvázni és alázni azt a lányt én meg csak álltam és ledermedve bámultam. Hisz ezelőtt soha nem viselkedett így.
Később kifaggattam a lányt és azt mondta gyakran van ilyen, ha az anyjának rossz napja van...
Mit kellene csinálni?
A lány kenyszerbeteg! Lehet ez a kiváltó oka?
17/l
A betegsége köztudott a családban (enyhe tünetei vannak)
A barátok lehívását azért nem értem mert a lány egy "angyal". Vagyis soha semmi rosszat nem tett, és ezt nem csak azért mondom mert nem látok bele az életukbe. Világ életében az anyjának akart megfelelni.
Nem azzal volt a bajom, hogy 1 napig nem engedett ki... Hanem azzal, hogy ez máskor is igy megy nálunk (mint azt a lány elmondta)
Nem gond 11 es válaszoló neked es a hozzád hasonló agyonsanyargatottaknak h csak azt eheti ami fel van irva?
Te is ilyen körulmenyek között nöttél, ahol csak órarend szerint lehetett nyitni a jégszekrényt. Persze h neked ez oké és látom vannak társaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!