Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normis hogy nem akarom hogy a...

Normis hogy nem akarom hogy a párom családtagjai meglátogassanak ilyen hosszú időre?

Figyelt kérdés

A párom családja másik országban él, egyenként akarnak jönni látogatóba, kb évente egyszer szoktak, idén nem voltak, jövőre akarnak jönni.

Az lesz az első alkalom hogy találkozok velük.

Babát várunk aki jövő tavasszal fog megszületni, idén költöztünk össze.

Mivel távoli országban élnek és drága a repülőjegy, ezért amikor jönnek mindig egyesével jönnek és itt maradnak 1-2 hónapot (a kapcsolatunk előtt így volt, mi még nem találkoztunk).

Én előre félek hogyan fog ez működni, mert szeretném élni a saját életem, főleg a babával szeretnék a saját kis családommal lenni, első baba, szeretném úgy élni az életem ahogy akarom. Nem akarok mindig valakit vendégül látni, nem hotel vagyunk. Mikor töltsek időt a párommal és a babával 3asban amikor mindig itt lesz valamelyik? Van 3 testvére páromnak, ha mindegyikük kijön 1 hónapra, plusz anyja, apja akkor az egész év elment.. És következő évben kezdjük újra?!

De mivel évi egyszer tudnak találkozni, mégis hogy mondjam páromnak, hogy ne jöjjenek? Vagy ha jönnek jöjjenek csak 1 hétre? A repülőjegy nagyon drága ahhoz hogy egy hetet maradjanak. Na meg várjam el hogy 1 hetet találkozzanak a fiukkal/testvérükkel egy évben?

Mondtam páromnak hogy amikor jön a baba, szeretném vele és a babával tölteni az időt és akkor nem akarok vendégeket. Ebbe beleegyezett, ő is így gondolja.

Nem anyuci kisfia, de mégsem kérhetem tőle hogy ne találkozzon a családjával annyit.. Vagy igen?? Nem tudom hogyan álljak a helyzethez.

Mit tegyek, hogyan gondolkodjak?

2017. aug. 26. 23:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat. Latom nehany valasz le van pontozva egeszen 0-ra, ez nem az en pontozasi modszerem, ha valaki a temaval kapcsolatban valaszol akkor felpontozom, vagy nem pontozok. Na mindegy lenyegtelen.

Szoval nem ez az elso alkalom hogy eszembe jut, es tudtam rola elotte is, beszeltunk rola mar. De mivel pont ezaz hogy nem akarom es nem is tudom eltavolitani a csaladjatol, termeszetesen szeretnek en is jo kapcsolatot veluk, ezert nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet, ezert kertem segitseget. Kettos erzesek vannak bennem, igenis akarom elni a sajat nyugodt eletunket, epiteni a kapcsolatunkat, de szeretnem ha jo viszonyunk lenne a csaladjaval, es tartanank a kapcsolatot. Termeszetesen megertem hogy evente 1x nagyon keves talalkozni, de ok is megerthetik hogy nekunk igy egy evben sok latogatas osszejon, es sajat eletunk nincs.

A pesszimista gondolatok nem tudom honnan jottek, hogy valas lesz a vege, meg fog utalni, ki fog dobni, minek koltoztunk es vallaltunk gyereket, stb. Szerintem mindegyik parkapcsolatban vannak dolgok amik nem egyertelmuek a felek kozott, nem ugyanugy csinaljak a dolgokat, szoval meg kell beszelni. Csak segitseget szerettem volna kerni, otleteket mas szemelyektol, hogy mas szemmel is ralassak a dolgokra.

Koszi szepen.

2017. aug. 27. 08:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja amugy 2 szobas lakasban elunk, plusz 1 konyha 1 furdo 1 nappali
2017. aug. 27. 08:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Mindig valamit kifelejtek, szoval kulon alberletet kivenni nekik, hotelbe menni stb, arra nincs keretunk, es nem tudom hogy nekik van-e meg pluszban erre. Es ha a sajat anyja eljon meglatogatni akkor nem gondolom hogy jol esik neki ha elszallasoljuk valahol mashol - marmint a sajat anyambol indulok ki, o tutira megsertodne es sirdogalna ezen, es a parom anyukaja is erzekeny tipus.

Nehez helyzet.. :( :)

2017. aug. 27. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
10%
1-1 ember nem teher, sőt. Még jól is jöhet, hogy nem vagy egyedül egész nap.
2017. aug. 27. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

Sokan mondták h hát béreljetek nekik valamit stb az jól hangzik , de abból nagy sertödés lenne, mert ök hozzatok akarnak jönni , ezt igy nem lehet , meglatjatok abból cirkusz lenne, ha ilyet ajánlanátok.

Emberek futtatják az agyukat h szerintuk hogy lenne ok

2017. aug. 27. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Aki ezért kirúgná a párját, annak selejtes az értékrendje. Az illető férfi családja a kérdező és a gyerek. 12 hónapból 5 vendéggel? Viccnek is rossz. A saját rokonságom nem szeretném ennyi időre. A rokonok pedig nem a férfihoz mennek, hanem egy családhoz. Hozzánk az jön hosszabb időre, aki egyik félnek sem okoz problémát, de látom, egyesek szerint a kapcsolat egyenlő a nullával.
2017. aug. 28. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!