Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy a dédunoka...

Létezik olyan, hogy a dédunoka örököl és nem tudja lemondani?

Figyelt kérdés
Ismerősöm unokájára rászállt egy örökség mert a felette lévők mind lemondtak róla. Ők is leakartak és nem engedik hiába járkálnak bárhová. Így ugye a dédunokától követelik a temetési költséget,de az örökség ezt nem fedezi,tehát még ők fizettek rá! Ilyen lehet? Soha nem is látták a meghalt személyt,mert saját gyerekét is otthagyta csecsemőként az apjára! Jogszabályt is az orruk alá dugtak,de akkor sem engedik lemondani. A dédunoka 2éves.
2017. aug. 23. 15:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10# Nem szoktam kamu kérdéseket,történeteket kitalálni,mert van jobb dolgom is! Mondom,számomra is hihetetlen,de nincs miért hazudnia az ismerősömnek! Pont ezért tettem fel a kérdést,hogy szerintetek létezhet ilyen? Mondjuk én biztos nem hagynám annyiban,kerestem volna egy jó ügyvédet,mert ha nem kell az örökség,akkor nem! Erőszakkal nem hagynám az unokámra íratni!Ennyi!
2017. aug. 24. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyen megjegyzésekért panaszt is lehet tenni a gyámhivatali alkalmazottra, mert az ügyfelei magánéletéhez végképp semmi köze. Pláne ha nem is tud róla semmit.
2017. aug. 24. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!