Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolnak rosszra a...

Miért gondolnak rosszra a rokonaim, csak azért, mert szingli, felnőtt férfiként szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés

31 éves, egyedülálló férfi vagyok,még nem voltam házas,jó ideje nem volt tartós kapcsolatom,viszont szeretnék családot és szeretem a gyerekeket.

Az öcsémnek nem rég született gyereke(1 hónapos) és amikor legutóbb átmentem hozzá és megkértem a sógornőm,hogy hadd vegyem a karomba a picit,úgy nézett rám,hogy meg tudott volna a tekintetével,és azt mondta,hogy "majd máskor",pedig nem szoptatta és nem aludt,akkor nem értem mi volt a gond.

Az öcsém apósa meg azt mondta,hogy bizarr,amiért felnőtt férfiként gyerekeket akarok dédelgetni,ahelyett,hogy becsajoznék,az anyós pedig burkoltan pedofilnak nevezett.

Komolyan,egyáltalán nem akarnak látni a gyerek közelében,pedig teljesen normális vagyok,érthetően én is vágyok családra,feleségre,gyerekre,én is emberből vagyok.

Oké,lehet,hogy nem jön össze egy rendes kapcsolat,de nem vagyok pedofil,meg semmi hasonló.

Ráadásul a saját öcsém sem áll ki mellettem,magasról tesz rá,hogy a bátyja vagyok.

Szerintem a sógornőm teljesen elcsavarta a fejét vagy nem tudom,mondjuk mindig is gyenge akaratú kezesbárány volt,de nem gondoltam volna,hogy lépes ellen fordulni,mikor én mindig mellette voltam.

Nagyon megalázó érzés,hogy az öcsém családja gyakorlatilag kirekeszt és kutyába se vesznek,és rossz dolgokra gondolnak.

Egyáltalán semmi okot nem adtam rá,hogy ilyeneket képzeljenek rólam.

Hogy beszéljem meg velük ezt a dolgot?

Félek,hogyha szóba hozom,akkor rámförmednek és egyből kitérnek,meg azt mondják majd,hogy "ááá,dehogy",pedig biztosra veszem,hogy van valami emögött.

2017. aug. 21. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

A fiaimat 1 hónapos korukban én se adtam oda senkinek.6 hét a gyermekágyi időszak,ezalatt ne tapizza senki a gyerekemet.Az első fiamat még amúgy is nagyon féltette,mégis csak nekem is új helyzet volt,még nem tartja magát a gyerek stb...

Persze ettől még a feltételezések,hogy pedofil vagy durva...

Biztos még mondanám Nekik,hogy mennyire hülyék...

2017. aug. 22. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyíltan és őszintén kellene beszélned a családtagjaiddal.

Más kérdés, hogy 1 hónapos gyerekemet én sem szívesen adtam a kezébe még senkinek, az apját és a nagyszüleit kivéve.

2017. aug. 22. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Egy barátnőm babája május 25én született, június elején már láttam képeket, hogy más barátnőink a kicsit fogják. Kinek a pap... de egy nagybácsi miért nem foghatná meg az unokaöccsét?
2017. aug. 23. 07:35
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha az öcséd apósa anyósa ilyet feltételez, lehet bennünk van ilyen hajlam mindenki magából indul ki.Falun élnek az öcsédék? Ott szokás az ilyen kombinálgatás,vagy nem valami intelligens familiból származik a felesége családja.
2017. aug. 26. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!