Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt párkapcsolatok, futókapcsolatok vagy szingli élet mód mellett tetted el a voksod és melyikben élsz most?
Én még bő tíz évig szinglisség mellett, aztán egy biszexualitásomat elfogadó lánnyal család alapítás.
Persze ha besétál a nagy Ő, akkor változik a képlet. ;)
Sok boldogságot!
más:
javítva: futó kapcsolatok
Világéletemben a komoly kapcsolatok híve voltam, és ez most sincs másképpen. De egy éve sajnos ez valahogy nagyon nem jön nekem össze. Nem adok alább, inkább viselem az egyedüllétet, de nem fogok belekezdeni semmi olyasmibe, ami csak félig jó.
Csak mert volt egy időszakom, miután kiléptem a kapcsolatomból - amiben végre ki tudtam mondani, hogy a lányok is érdekelnek, a srác meg teljesen elundorodott tőlem... wtf, true love goals - amikor csak lányokkal kavarásztam, és lelkileg ki tud készíteni az ilyesmi. Persze hogy az egyikbe bele is szerettem.
Szóval futó kapcsolatok kizárva, gyerekeket szeretnék, és egy stabil családot.
19/L
Korábban szingli lét, leginkább önértékelési gondok-zárkózottság miatt. Kicsit több mint fél éve barátnőm van, de nem érzem teljesen teljesnek..
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!