Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon hiányos családom van...

Nagyon hiányos családom van és emiatt rengetegszer szomorodtam már el. Lehet valahogy túltenni magam ezen? Többi lent

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nekem csak anyukám van...apámról semmit sem tudok még a nevét sem soha nem is láttam(anyum nem is akarja elmondani ki ô)..anyum apukáj meghalt még mielôtt megszülettem volna és sajnks nem sokkal a nagymamám is (Fél éves voltam) ezáltal tényleg anyukámon kívül senkim sincs és ez nekem nagyon elszomorít...fogalmam sincs milyen az apuka vagy a nagyszülôk...meg találtam már kellemtetlen helyzetben is magam amiatt hogy nemtudom ki az apám(papírokat kellet kitölteni én meg ugye az apa adatait kihagytam erre meg nekemestek hogy miaz hogy nemtudom)

16L

2017. aug. 17. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as! Amikor gyereked születik, már nem a te boldogságod a legfontosabb, hanem az övé, és ha ő boldog, te is az vagy. Sok szeretetet kapsz tőle, kicsit később pedig törődést. Nem pótolja, az igaz, de lényegesen enyhíti a hiányt. Egy ideig működik az is, ha találsz egy olyan párt, akire valamilyen szinten felnézel, aki törődik veled apaként is, de hosszútávon sajnos nem, legalábbis én ezt tapasztaltam. Mindenesetre az elengedés és a megbocsátás a végső megoldás, de ez marha nehéz. :(
2017. aug. 17. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem nagyon rosszul esik hogy így eldobott magától és még csak keresni sem akar...vagy lehet hogy keresett csak nem tudok róla...és lehet én vagyok túl érzékeny de ettôl úgy érzem mintha nemtudnám pontosamn ki vagyok...
2017. aug. 17. 22:08
 13/14 A kérdező kommentje:
De ami a legrosszabb hogy anyukámon is látom mennyire zavarja hogy nem tudott normális családot biztosítani számomra(ezt el is mondta nekem),és éppen ezért nem igazán akarom firtatni hogy ki is az apám
2017. aug. 17. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:

"Amikor gyereked születik, már nem a te boldogságod a legfontosabb"

De nem akarok gyereket. Nincs bennem gondoskodó gén, és magamat akarom boldoggá tenni, nem egy gyereket.

Mellesleg ha neked a gyereked boldogsága a legfontosabb, akkor az tesz téged boldoggá, tehát így is a saját boldogságod fontosabb, csak ott van egy gyerek, akire rá lehet fogni, hogy nem vagy önző.

2017. aug. 17. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!