Nagyon hiányos családom van és emiatt rengetegszer szomorodtam már el. Lehet valahogy túltenni magam ezen? Többi lent
Az a helyzet hogy nekem csak anyukám van...apámról semmit sem tudok még a nevét sem soha nem is láttam(anyum nem is akarja elmondani ki ô)..anyum apukáj meghalt még mielôtt megszülettem volna és sajnks nem sokkal a nagymamám is (Fél éves voltam) ezáltal tényleg anyukámon kívül senkim sincs és ez nekem nagyon elszomorít...fogalmam sincs milyen az apuka vagy a nagyszülôk...meg találtam már kellemtetlen helyzetben is magam amiatt hogy nemtudom ki az apám(papírokat kellet kitölteni én meg ugye az apa adatait kihagytam erre meg nekemestek hogy miaz hogy nemtudom)
16L
"Amikor gyereked születik, már nem a te boldogságod a legfontosabb"
De nem akarok gyereket. Nincs bennem gondoskodó gén, és magamat akarom boldoggá tenni, nem egy gyereket.
Mellesleg ha neked a gyereked boldogsága a legfontosabb, akkor az tesz téged boldoggá, tehát így is a saját boldogságod fontosabb, csak ott van egy gyerek, akire rá lehet fogni, hogy nem vagy önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!