Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba? Vagy...

Bennem van a hiba? Vagy minden férfi egyforma?

Figyelt kérdés

Az első kapcsolatból 3éve menekültem el. Folyamatosan megalázott és lekezelt az exem. Azóta új párom van. 2évig semmi gond nem volt közöttünk, deaz elmúlt időben ő is elkezdett úgy viselkedni mint az első. Dolgozom, háztartást vezetek, de úgy csinál mintha semmit nem tennék azért, hogy boldoguljunk. Ő sokkal több pénzt hoz haza mint én, de ez nem az én bűnöm! (közalkalmazott vagyok, havi 100 amit én keresek)Az őrületbe kerget a féltékenykedéssel!

Állandóan a hibát keresi mindenben amit teszek. Folyamatosan kioktat, rendreutasít és ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné kész a baj. Már megtörtént, hogy kezet emelt rám, igaz egy vita hevében, de megtette.

Mit csinálok rosszul? Tényleg tisztességesen dolgozom, nem adok okot arra, hogy így bánjon velem!

Minden pasi ilyen lesz idővel?

2010. máj. 24. 12:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
80%

Miért válogatunk? Jó kérdés:) Talán hiszünk a mesében, hogy egyszer eljön a jó 'királyfi' és boldogan élünk, míg meg nem halunk! De az is meglehet, hogy azért válogatunk, mert a férfiak, míg udvarolgatnak elbűvölőek, mikor már biztonságban érzik magukat, ösztönszerűen előbújik az uralkodói szellem a palackjukból. Szavatossági idő lejárta előtt, ami 1-2 év, le kell cserélni Őket!!! :)

Ne hagyd magad, ne várj a szakítással, ha neked rossz ez a kapcsolat, az idő múlásával rosszabb lesz, egy életed van, vigyázz rá!!

2010. máj. 24. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Pont ez a baj, hogy szépen csendben teszed a dolgod, én úgy látom te olyan nő vagy aki a férfi mellett tudja csak valakinek érezni magát, elfogadod hogy ő az "uralkodó" te pedig meghúzod magad, a pasik ezt felismerik, és rájönnek veled bármit megtehetnek, mert nem csinálsz semmit, nem szólsz vissza, nem fejezed ki ha valami nem tetszik, légy határozottabb. És ott a kérdés minek vagy még mindig ezzel a pasival? Már rég ott kellett volna hagyni a fenébe, ehelyett kínzod magad.
2010. máj. 24. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag vannak, akik mindig ugyanazt a férfitípust választják.
2010. máj. 24. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg vannak benned olyan személyiségvonások,amelyek arra késztetik a pasikat, hogy így viselkedjenek. A legtöbbjük kiszagolja, ha egy nővel meg lehet ezt tenni:(( Ez nem a te hibád, a jólelkű embereket általában kihasználják. Erre az a megoldás, hogy tanulsz ezekből és "bekeményítesz", azaz kiállsz magadért, nem hagyod magad. Hidd el, egy férfi/egy kapcsolat sem ér annyit, hogy teljesen megalázzon és elvegye az ÖNBECSÜLÉSED!! Én is voltam hasonló helyzetben, és az utolsó pillanatban léptem ki, szerencsére, több év után. Utána már pontosan tudtam, milyen társra van szükségem. Még annyit, hogy nagyon nehéz normálisat találni, az előző válaszolóknak sok mindenben igazuk van, sajnos. De akkor sem érdemes akármibe belemenni, csak azért, hogy legyen valakid.Nagyon sokat veszíthetsz rajta!! Akkor már jobb egyedül maradni egy ideig,amíg találkozol egy normálissal.Ja, és egyedül lenni egyáltalán nem ciki, a közvélekedéssel ellentétben...
2010. máj. 24. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!