7 éve valtam el, gyermekeim most 8és 13 évesek. A volt férjem megcsalt, megvert. A gyerekek nálam vannak. Váláskor annyira féltem, h nem kértem a közös vagyon megosztását, közös használatban maradt a ház papíron. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Azóta albérletekben élek gyermekeimmel. Most jutottam el oda,hogy hitelre házat vettem. A felújításhoz szükségem lenne még pénzre. A volt férj kiröhög,h egy fillért sem ad a házrészemért(1/2 tulajdonosa vagyok egy kb 15 milliót érő háznak). Az ügyvéd nem biztat. Az ex ott lakik a 19 éves nőjével,1 éves gyerekkel,és megint lesz ott egy gyerek...
Mit tehetek szerintetek?
2017. aug. 8. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!