Koiko kérdése:
Lelki terror, mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyukám élettársával van a gond.Több mint 10éve költözött ide. Mamám házában lakunk, ez egy nagy kertes ház. Sajnos kiderült hogy ez a férfi borzalmas. Betegesen féltékeny, labilis. Lelkiterrorban tartja az egész családot de föleg anyukámat. Már többször megkértük hogy költözön ki de nem megy el, mert neki itt kényelmes. Jelenleg is több mint 5órája órdítozik anyával, az egész ház zeng. Kérhetek rendőri segítséget ahoz hogy kiköltöztessük? Nincs joga csak úgy itt maradni ugye? Mint mondtam csak befogadtuk és értékeket sem hozott magával csak ruhákat. Anyával is csak élettársak nem házasok, viszont vagy egy közös gyerekük. Mit tehetnénk?2017. aug. 3. 22:35
1/3 anonim válasza:
Kérdés oda van-e bejelentve ahol ti laktok. Ha igen akkor elég problémás kidobni onnan. De sajnos semmi kép nincs legálisan gyors megoldás. Rendőrség feljelentés stbstb segithetnek. Ha anyud vagy más rokon a tulaj az ingatlanból ki kell jelenteni okmány iroda kb 3 perc. Aztán élettársi viszonyt megszüntetni. Ha ezek után nem huz el akkor rendőrt kell vinni h vigyék el ha vissza jár távol tartási végzés. Talán ez a leggyorsabb menet 26F
3/3 anonim válasza:
A jogi részét az 1. válaszoló tökéletesen leírta.Ezt már kezdjétek el intézni. Ami még szokott működni, hogy kerestek és elhívtok 2-3 férfi barátot, akik szeretnek téged, és anyukádat, és megkéritek őket, hogy beszélgessenek el kicsit azzal a surmóval. Nem kell megverni, de be lehet ígérni neki. Én az egyik unokahúgom agresszív, élősködő párját így költöztettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!