Megcsalás után lehetséges újra felépíteni a kapcsolatot, vagy csak önámítás a próbálozás? Véleményeket és tapasztalatokat is szívesen fogadok.
Rólunk annyit, hogy 11 éve vagyunkegyütt, ebből 6-ot házasságban. Két pici gyerkünk van, és az utóbbi 1 - 1,5 évben kezdett el megromlani a kapcsolatunk. A problémáinkról számtalanszor beszélgettünk és én úgy éreztem hogy az utóbbi időben már elindultunk affelé, hogy rendezzük a sorainkat... erre kiderült hogy 4 hete kavar a kolléganőjével.
Teljesen letaglózott a hír, azt hittem hogy jó úton járunk, és én úgy érzem mindent megtettem amit csak tudtam.
úgy döntöttem h félreteszem a büszkeségemet és kap még egy esélyt, de csak egyet...
kíváncsi vagyok ,h volt-e valaki hasonló helyzetben és mi lett a vége a történetnek
előre is köszi a válaszokat.
Nagyon köszönöm mindegyikőtök hozzászólását!
Én is félek attól, hogy esetleg sehogysem tudom majd kezelhetővé redukálni az érzéseimet és ez megmérgezi a jövőt. De hátha mégis fel tudom majd dolgozni... ám ha esélyt sem adok magamnak rá, ki sem derülhet, nem igaz?
Nem, itt nem arról van szó, hogy csak én láttam volna a problémáinkat, nem egyedül kűzdöttem magunkért.
A mi kapcsolatunkat sok nehézség kísérte eddig is, de egészen a közelmúltig minden csapás csak még erősebben kovácsolt össze minket... ám mostanában már nem. Az eszemmel értem is, hogy könnyebb kilépni valalmiből ami nem úgy működik mint ahogy szeretnénk, minthogy megpróbáljuk helyrepofozni. Ám ettől a szívem még majd megszakad, hogy ezt az utat választotta.
Egyébként én is apa nélkül nőttem fel, és ha mégis válásra kerül a sor, akkor sem fogom sértettségemben eltiltani őket az apjuktól. Bízom benne, hogy tudnánk annyira intelligensen kezelni a helyzetet, hogy a lehető leginkább az életük része maradhasson.
Na nem mintha nem motoszkálna bennem, hogy hadd fájjon neki is - de tudom, hogy csak a kicsiknek ártanék vele.
Minden válasz és történet érdekel továbbra is, és előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!