Normális, ha a szüleim még mindig kisgyerekként kezelnek?
"A pénz a legfontosabb dolog a világon."
Na ilyen emberekre ne hallgass, ez undorító!! :S Meg amúgyis elég sok baromságot mondott :S
ma 15:27 teljesen igazad van!
Anyádék az orrodnál fogva fognak vezetni te meg nem is akarsz elmenni otthonról! Márpediglen ez az 1 megoldás van! Hát ha nem akkor türd el továbbra is! Csak akkor ne panaszkodj nekünk itt mert mi nem nevelhetjük meg a szüleidet csak ilyen tanáccsal tudunk neked előállni!
18 elmúltál, jogod vana személyes szabadságodhoz! Már nem küldhetik rád a rendőrséget, oda mész ahova csak akarsz, a szüleid megfosztanak a személyes szabadságodtól és még évekig ez lesz! De te tudod!
szegénykém ez nagyon rossz lehet:( én nagyon szerencsés voltam mert nekem nagyon vagány anyum van és sokszor bulizni is vele mentem, nemhogy megtiltson bármit is. Én ilyen helyzetben mint amiben te vagy már biztos szöktem volna! Jó mondjuk ehhez egy nagyon független személyiség is kell... nem tudom hogy bírod de tényleg amíg ott maradsz ez nem fog megváltozni. A felnöttek már nagyon nehezen befolyásolhatóak. Nagyszüleidhez nem tudsz költözni esetleg? Vagy ha nem, akkor várd meg míg egyetemre mész mert akkor lehetsz kollegista ès nem kell ezt türnöd. Jézusom milyen szülök vannak, ha én ilyen leszek az én lányommal, akasszanak fel inkább..
egy kislány anyukája
15:19
"attól félek, hogy ennek ellenére, ha egyetemen fogok tanulni, a többiekhez képest nem leszek elég "felnőtt"."
Az egyetemen TANULNI kell, nem "felnőttnek lenni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!