Anyám késsel fenyegetőzik mit tegyek?
Az a helyzet nálunk hogy anyám egyre durvábban viselkedik veszekszik apámmal most már késsel ront rá meg hogy felgyujtja a lakást meg a kocsiját ... ! Többször rá rontott már apámra ő pedig probálja magát megvédeni erőszak nélkül de anyám meg azt állítja hogy apám veri őt ! Apám se tud már mit tenni mert akármit tesz gyülöli őt anyám ! Könyörgök nekik hogy váljanak el anyámnak azért hogy menjen el orvoshoz költözzenek külön egyszerűen semmit nem tesznek ! Nem akarom hogy késelés legyen a vége ! 4napja nem tudok már itthon aludni a barátaimnál aludtam de sajnos most már muszáj lesz nem érzem se magam se apámat se az egész lakást biztonságban ! Nincs egy rokon se egy ismerős aki tudna segiteni ! Van egy tesom aki velünk él ő 23 éves (én 18) nem tudunk mit csinálni csak menekülünk meg szenvedünk albérletre nincs pénzünk én még tanuló vagyok rokonhoz ismerőshöz hosszu távra nem tudunk el menni ! Kilátástalan az egész helyzet nem akarom hogy csunya vége legyen ! Ha itthon vagyok akkor orákig csak anyámat kell lefogni meg ilyenek nézem ahogy veri apámat rá ront stb...!Nem védem semelyiket a veszekedés tárgya mindig más és egyre nagyobb hülyeségek ! Röviden ennyi remélem értitek mi van !
Ötletek ? Tapasztalatok ? Megoldás szerintetek ?
18 múltam onnantól már nem érdekel senkit ... 60k egy albérlet jó esetben annyit nem tudok össze szedni és még 3 évem van a sulimban (Nem nem buktam) + egyetem
de amugy most már béke van le nyugodott muter és apám is beszélt vele , de az a baj hogy nem tudni mikor jön ez újra elő lehet kapuzárási pánik ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!