Hogyan bízzak a páromban, ha minden összeveszésnél azzal "fenyegetőzik", hogy meg fog csalni?
Figyelt kérdés
Annyira bántó és elkeserítő... meg szánalmas2015. ápr. 18. 20:31
1/12 anonim válasza:
Hát ez tényleg elég szánalmas. Az élet többi területén is ilyen, vagy még nem mutatta ki a foga fehérjét?
2/12 anonim válasza:
Sajnos voltam ilyen helyzetben, szerelmes voltam és mindig bíztam benne, hogy csak mondja!Majd 1x megjelent a kapuba az egyik szerető,rá 3 hónappal a másik..
3/12 A kérdező kommentje:
Én így nem is tudok bízni benne
2015. ápr. 18. 20:37
5/12 anonim válasza:
2.vagyok..ha rám hallgatsz,akkor míg lehet lelépsz!Ez sajnos nem kapcsolat, Én már tudom:(
6/12 anonim válasza:
Sehogy. Ez tényleg szánalmas. Kell neked szánalmas pár?
7/12 anonim válasza:
Minden összeveszésnél (=az első problémánál) azzal fenyegetőzik, hogy megcsal? Én azzal fenyegetném meg, ha megcsal, akkor repül.
Ez egyrészt gyerekes, másrészt zsarol, harmadrészt ha meg megteszi, akkor annyit is ért...
8/12 anonim válasza:
Egyrészt szerintem azért a párkapcsolatért nem érdemes küzdeni, ahol olyasmivel fenyeget az egyik fél, hogy majd jól megaláz téged bosszúból.. Másrészt egy ilyen veszekedés alkalmával kérdezz rá konkrétan, hogy ő komolyan gondolja, hogy képes lenne megcsalni, vagy csak úgy gondolja, ezzel a szöveggel tud jól visszavágni? Mert ha az értékrendjébe belefér a megcsalás, és ő komolyan (akár dühből) azt mondja, igen, akkor higgadtan közöld vele, hogy részedről így vége a kapcsolatnak, mert nem akarsz olyan emberrel élni, aki bármilyen helyzetben is képes lenne így reagálni. A hűségért nem hálásnak kell lenni, hanem az a kapcsolat egyik alapja, és amennyiben ő ezt nem így látja, tényleg hagyd el.
9/12 anonim válasza:
Aki nem ért vele egyet, az mit gondol? Kíváncsiságból kérdezem, mert nagyon cáfolatát nem lehet olvasni annak, amit a kérdező is apró betűsen ír.
10/12 anonim válasza:
Ha EGYETLEN EGYSZER dühében ilyet mond, akkor másnap - vagy amikor lenyugodtatok - közölném vele, hogy ezt nem tartom elfogadható viselkedésnek.
Ha MÁSZODSZOR megteszi, akkor ennyi volt a kapcsolat, mert et az érzelmi zsarolás irányba tart és azt értelmes ember nem vállaja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!