Ha hozzánk betör valaki késsel és fenyegetőzik de végül nem esik bántódása senkinek, olyankor mit tehet vele a rendőr ha kihivjuk azonnal?
fél év felfüggesztett?
és ha a rendőr nem eszerint járt el, hanem csak hazavitte az illetőt és megvan az esélye hogy visszajön akkor mi van?
Ne hivj rendort mert csak neked esik bajod.
Intezd el az embert ha tudod es ha fel tud allni zavard el.
hát ez az, hogy már megtörtént az eset, és konkrétan lófszt nem csináltak csak hazavitték...
ha tényleg visszajön és betör, házon belül mit lehet csinálni amivel nekem nem lesz bajom? tehát nem én járom meg?
Mi az, hogy csak "hazavitték"? Ebben a kérdésben minimum három bűncselekmény lehetősége merül fel...
Esetleg egy konkrétabb leírást lehetne, mert ez így elég sovány. :(
"ha tényleg visszajön és betör, házon belül mit lehet csinálni amivel nekem nem lesz bajom?"
Bármit. Bekészítesz egy baseball ütőt és amikor belép, adsz neki, amíg össze nem esik.
Ha éjszaka jön, ki is nyírhatod.
köszönöm a válaszaitokat, igaz valóban hogy kevés infot adtam de a lényegre kaptam választ:)
köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!