Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok mennyire elfogadott a...

Nálatok mennyire elfogadott a családban lévő meztelenkedés?

Figyelt kérdés
Én egyedül élek már hálistennek, de otthon kész katasztrófa volt.

2017. júl. 30. 09:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
A családban való meztelenkedésre kérdezett rá nem arra hogy egyedül élve mit csinálsz, hisz az teljesen más szituáció.
2017. júl. 30. 13:51
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Max bugyiba és pólóba mutatkozok más családtagok előtt. (anyám, nagyanyám) Esetleg néha melltartóba.

De számomra abszolút elképzelhetetlen, hogy férfi családtagok előtt, esetleg az apám előtt is fehérneműbe vagy meztelen legyek. Ha saját családom lesz akkor is ez lesz a követendő példa, az én gyerekem ne szembesüljön már a szülei intim testrészeivel... és természetesen fordítva is igaz, főleg ha már eléri azt a kort.

2017. júl. 30. 14:09
 23/26 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen meztelenek nem szoktuk lenni egymás előtt. Azonos neműek előtt elfogadott a fehérneműben levés, különböző neműek előtt egyáltalán nem, még fehérneműben sem mutatkozunk, csak teljesen felöltözve.
2017. júl. 30. 14:59
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
apámmal élek nálunk nem gond a meztelenkedés
2017. júl. 31. 07:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha egyedül vagyok itthon akkor meztelen vagyok ilyen jó nyári időben. A párom előtt szintén meztelen vagyok.

Gyerekek előtt nem vagyok meztelen.

2017. júl. 31. 11:30
 26/26 HotMomForSon válasza:
66%

Mi ketten élünk a fiammal, nálunk teljesen elfogadott. Sőt egyre érdeklődőbb.... :)

33N

2019. dec. 31. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!