Nálatk otthon, a családban, mennnyire tabu a meztelenkedés?
Ez már a hanyadik ilyen kérdés? Valaki erre izgul, hogy elképzeli a családját, vagy másokét meztelenül?
Egyébként már válaszoltam korábban, megtalálod a nem kevés korábbi ugyanilyen kérdés néhánya alatt.
Én nem értem... Nem viszel ruhát magaddal a fürdőbe, ez stimm, de én személy szerint megfagynék, ha csupaszon kéne kijönnöm. (Van fűtés, de ha kint -10° van este/reggel, akkor nem fogom bent felcsavarni 30ra, mert kint akkor hamarabb megbetegszem.) Szóval én törölközőt vagy köpenyt hordok.
És hogy a kérdésre is válaszoljak, én olyan családban nőttem fel, ahol nem volt senki csupaszon. Faterom nyáron egy szál alsógatyában maximum.
Gondolom te vagy az a kérdező is aki egy szál tangába lepet ki a furdobol amikor a fia meglatt.
Első valaszolonak igaza van..... Sot kiegészíteném azzal hogy kezdesz betegesnek tuni!!!!
Egyebkent mindegy hogy 2016 írunk akkor sem termeszetes az ha felnőttként"veletlenul " mesztelenul lat neg egy család tag.
meg bugyi melltartó sem elfogadható.
Nem mutiba készültünk.
Ha tudjuk hogy epp zuhanyozni készülünk akkor hogy a francba lehet elfelejteni pl ruhát bevinni?
Nő vagyok de a ferjemen kívül nem igen lát más tangában szaladgálni!!!
Teljesen tabu. Nem értem, hogy ha valaki elfelejt ruhát vinni a fürdőbe és mondjuk kint van a fél családja például este, hogy mer teljesen meztelenül végig caplatni a lakáson. Nem vagyok prűd meg egyebek, de szerintem nem normális, ha valaki a családja előtt meztelenül flangál, főleg, ha kisebb gyerekek is vannak. Az oké, ha mondjuk bugyiban és melltartóban kell beszaladnom a fürdőbe, mert sietek, de az, hogy anyaszült meztelenül, apám meg mondjuk kint beszélget épp anyámmal..szerintem nem normális. Az meg végképp nem, ha valaki arra izgul, hogy a családja otthon meztelenkedik.
25N
Ha elfelejtek ruhát vinni, akkor vagy törülközőbe csavarom magam, vagy kiszólok, hogy adják be a köntösömet és a résnyire nyitott ajtón kinyújtom érte a karomat -.-
Te most frankón ezekre a kérdésekre onanizálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!