Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatk otthon, a családban,...

Nálatk otthon, a családban, mennnyire tabu a meztelenkedés?

Figyelt kérdés
Nem ''direkt'' meztelenül járkálásra gondolok, hanem pl. ha elfelejtetek ruhát vinni a fürdőbe, és meztelenül kell kijönnötök, akkor azt meg meritek tenni, nem szégyenkezve? Nem féltek, hogy valaki meglát? Ha meglát, akkor mit reagál? Esetleg nem is reagál, mert nálatok ez természetes? Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2016. jan. 8. 10:19
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

8-as:

Nem, nem én vagyok az

9-10-es:

NEM

2016. jan. 8. 11:40
 12/36 anonim ***** válasza:
56%
Ja ez ugyanaz a perverz kérdező akit "meglátott a fia" zuhanyzás után...ide hallani a fityma csattogást :D
2016. jan. 8. 11:45
 13/36 A kérdező kommentje:
nemtudom, hogy mirol beszeltek, de nekem ez az elso ilyen jellegu kérdésem ;)
2016. jan. 8. 11:53
 14/36 anonim ***** válasza:

Nem tabu. Mondjuk ettől függetlenül az általad írt példa eléggé erőltetett. Valamiben csak bementél a fürdőszobába, ha nem akarsz pucéran kijönni, akkor maximum azt visszaveszed, és majd a szobádban átöltözöl. Vagy ha nem, akkor törölközőben jössz ki.

Engem speciel nem zavar, ha pucéran kell kijönnöm, időnként meg is teszem. Sem a férjem, sem a 8 éves fiam előtt nem ciki, nekik sem az, nekem sem az. Nem szoktam pucéran táncikálni itthon, de simán átöltözöm/felöltözöm a családom előtt.

A szüleim előtt - amíg otthon laktam - kamaszkorom óta nem igazán mutatkoztam meztelenül, de ha valaki meglátott volna így, abból sem csináltam volna problémát. Talán volt is ilyen, nyilván előfordul egy családban, hogy valaki rányit a másikra, de amint látod, nem hagyott bennem mély nyomokat, ha már nem is emlékszem rá.

Anyám mondjuk látott pucéran felnőtt koromban is, mert bent volt velem, amikor a fiam született :) Na hát akkor meg a legkevésbé sem érdekelt, hogy látja a nemi szervemet, az volt a fontos, hogy legyen bent velem valaki, akiben megbízom (sajnos a férjem nem tudott ott lenni).

2016. jan. 8. 12:58
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Pedig elég masztigyanús kérdés. "Ha meglát, mit reagál?"

Te fürdés után a levegőn száradsz? Mindig törölközőben jövök ki, mert pici a fürdő, mindent leverek, ha ott öltözök.

2016. jan. 8. 13:12
 16/36 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy gyanús, de igazából nem az. Azt a kérdest, amiről beszéltek én még nem is láttam! :)

Amúgy köszönöm a válaszokat! :)

2016. jan. 8. 15:01
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem szokás. Bugyi, melltartó, vagy alsógyatya még belefér, de ettől hiányosabb öltözékben nem szoktam a családtagjaimat látni. Nevelőapum van, eléggé kiskorom óta, de nem vérszerinti családtag, előtte még jobban figyelek erre. Természetesen nem úgy gondol rám, de nem kisgyerek vagyok, szerintem neki is kellemetlen lenne.
2016. jan. 8. 15:04
 18/36 anonim ***** válasza:
2016. jan. 8. 16:34
 19/36 A kérdező kommentje:

Hát kössz!!

Én nem étem az embereket!

Itt már kíváncsinak sem lehet lenni, mert máris perverznek nézik??

A példa pedig lehet, hogy sántít, de emberek! Ez csak egy példa!

Kedves 17-es!

Köszönöm, ilyen válaszokat vártam! :)

2016. jan. 8. 17:35
 20/36 anonim ***** válasza:
92%
Sokadszorra kérdezed, nem unod?
2016. jan. 8. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!