Nálatk otthon, a családban, mennnyire tabu a meztelenkedés?
8-as:
Nem, nem én vagyok az
9-10-es:
NEM
Nem tabu. Mondjuk ettől függetlenül az általad írt példa eléggé erőltetett. Valamiben csak bementél a fürdőszobába, ha nem akarsz pucéran kijönni, akkor maximum azt visszaveszed, és majd a szobádban átöltözöl. Vagy ha nem, akkor törölközőben jössz ki.
Engem speciel nem zavar, ha pucéran kell kijönnöm, időnként meg is teszem. Sem a férjem, sem a 8 éves fiam előtt nem ciki, nekik sem az, nekem sem az. Nem szoktam pucéran táncikálni itthon, de simán átöltözöm/felöltözöm a családom előtt.
A szüleim előtt - amíg otthon laktam - kamaszkorom óta nem igazán mutatkoztam meztelenül, de ha valaki meglátott volna így, abból sem csináltam volna problémát. Talán volt is ilyen, nyilván előfordul egy családban, hogy valaki rányit a másikra, de amint látod, nem hagyott bennem mély nyomokat, ha már nem is emlékszem rá.
Anyám mondjuk látott pucéran felnőtt koromban is, mert bent volt velem, amikor a fiam született :) Na hát akkor meg a legkevésbé sem érdekelt, hogy látja a nemi szervemet, az volt a fontos, hogy legyen bent velem valaki, akiben megbízom (sajnos a férjem nem tudott ott lenni).
Pedig elég masztigyanús kérdés. "Ha meglát, mit reagál?"
Te fürdés után a levegőn száradsz? Mindig törölközőben jövök ki, mert pici a fürdő, mindent leverek, ha ott öltözök.
Lehet, hogy gyanús, de igazából nem az. Azt a kérdest, amiről beszéltek én még nem is láttam! :)
Amúgy köszönöm a válaszokat! :)
Hát kössz!!
Én nem étem az embereket!
Itt már kíváncsinak sem lehet lenni, mert máris perverznek nézik??
A példa pedig lehet, hogy sántít, de emberek! Ez csak egy példa!
Kedves 17-es!
Köszönöm, ilyen válaszokat vártam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!