Nálatk otthon, a családban, mennnyire tabu a meztelenkedés?
"Egyebkent mindegy hogy 2016 írunk akkor sem termeszetes az ha felnőttként"veletlenul " mesztelenul lat neg egy család tag.
meg bugyi melltartó sem elfogadható."
Bocs, kifelejtetted, hogy NEKED nem természetes. Mert nekem például az.
"Itt már kíváncsinak sem lehet lenni, mert máris perverznek nézik??"
Erre a kérdésre recskázol legalább 1 hete (meg ki tudja hányszor tetted fel az előtt), jó hogy perverz vagy :D
Kedves utolsó! :)
Ezt a kérdést ma reggel tettem fel. Először.
Engem az érdekel, hogy ez téged miért érdekel.
És milyen válaszokat vársz. Ha fel is tenném ezt a kérdést, nem kérdezném meg, hogy mit reagált valaki, amikor pucéran meglátott.
Most komolyan, milyen válaszokra számítottál?
Nálunk a fürdőben az ajtón lóg mindig 3 köntös. Ha valaki elfelejtené a ruháját, akkor felkapja a köntösét, bemegy a szobába, felöltözik és visszaakasztja az ajtóra. Ugyanez törölközővel is megoldható.
Nem értem, mi ezen a nagy ügy.
Fiús családban nőttem fel, így számomra teljesen tabu. A tesóim néha kimentek este wcre egy boxerba de ez sem volt mindennapos. Én soha nem láttam sem Őket sem a szüleimet meztelen. Természetesen Ők sem ebgem. (Kisgyerekként nyilvan fürödtünk együtt, de az más)
Viszont a párommal már nincs ilyesmi. (De ez megint csak más téma) :)
N
"Ezt a kérdést ma reggel tettem fel. Először."
Érdekes hogy ahogy törölték az előző kérdést, újra megjelentél, micsoda véletlen :D
"Ha nincs ember, aki normóalis vóalaszt tud adni, nem csak kötekedni"
Normális választ kaptál bőven, gondolom előző ruha vagy törölköző van a fürdőben, innentől meg felesleges a kérdés :D
Attól hogy kacsintgatsz, még egy perverz állat maradsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!